Tänään sain nukkua pitkään. Työpäivä oli vain kolmituntinen: klo 13-16. Vakipaikassani ei ollut mitään yllättävää. Perheen poika tuli kotiin, mutta emme pahemmin jutelleet. Poika pelasi pleikkarilla ja minä siivosin. Kotimatkalla sain puhelun entiseltä kurssikaveriltani ja hän kyseli joulusiivousta. Päivämäärää ei vielä sovittu.


Ensiviikon uusi asiakas soitti myös. Sovimme että haen häneltä hänen tulevan kotinsa avaimen maanantaina. Tiistaina sitten siivoan koko asunnon: kaapit, ikkunat, uuni, jääkaappi ja lattiat tietysti myös. Unohdin kysyä onko asunnossa saunaa. Sekin on tietysti pestävä. Tarkennan asian maanantaina. Lattiat vahataan, jos niistä ei tule liian liukkaita. Testaan vahaa varastohuoneemme lattiaan. Siis jos saan huonetta raivattua niin että lattiakin tulee näkyviin ;-)


Poika meni tänään teatteriin siskonsa ja siskopuolen kanssa. Mukana oli myös siskopuolen äiti, joka tarjosi koko poppoolle kulttuuri-illan. Menivät katsomaan Herrasmieshuijarit näytelmää. Poikaa ei huvittanut lähteä teatteriin. Muistutin poikaa että aina teatterin jälkeen hän on ollut tyytyväinen että tuli lähdettyä. Toivottavasti tänään myös. Muistutin myös että kiittää siskopuolensa äitiä lipuista.


Siskoni soitti tänään. Jälkiperintönä meille tullut tontti on myyty. Pesänhoitaja oli hoitanut kaupan ja nyt tarvitaan vaan allekirjoitukset paperiin. Matkaan siis huomenna Hämeenkyröön siskojani tapamaan. Täytyy lähteä matkaan niin aikaisin että ehdin hyville ostoksille Palviportille. Vien samalla siskolleni lihamyllyn, joka on nökötellyt pihassani pari kuukautta. Sisko jauhaa sillä sitten koirilleen ruokaa.


Omalle koiralleni en muistanut ostaa tänään kuivamuonaa, vaikka oli muistutus kännykässä. Ruoka on ihan loppu, mutta onneksi kaapissa on ilmaisnäyte kuivamuonaa. Huomenna on ensimmäinen homma mennä eläinkauppaan!


Päivän onnistumiset:

1. Jälkiperinnöstä hieman rahaa.

2. Lapset tapasivat siskopuoltaan.

3. Ihanaa kun on perjantai.