Aamulla tuli soitto tämänpäiväiseltä asiakkaalta. Hän perui iltapäiväksi sovitus siivouksen. Kysymyksessä oli koko asunnon siivous muuttoa varten. Huoneisto olikin siivottu edellisen asukkaan jäljiltä, joten minua ei tarvittu. Minusta tuntui että asiakasta jännitti peruuttaminen: luuli että olisin ollut vihainen. Päinvastoin. Käsi oli taas niin kipeä, että olen ihan mielissäni kun saan parannella sitä viikonloppuna.


Ajelin sitten vakiasiakkaan luokse Takahuhtiin. Toyota oli hyvä ajettava ja dieselin ääni on rentouttava. Ja jotenkin jykevää kuultavaa. Kotimatkalla poikkesin lähikaupalla, enempää en autolla ajellut. Luultavasti saan oman autoni huomenna illalla maalauksesta.


Nyt on edessä mukava koti-ilta. Tytärkin on tulossa käymään. Paistan vohveleita ja teen hedelmäsalaattia lapsukaisilleni. Sitten menen saunaan ja sen jälkeen töllöttelen telkkaria. Huomenna onkin aikainen herätys.


Lähden erään yhdistyksen matkassa Espoon Ikeaan. Matkalaisia on 30 henkilöä, eli hieman vajaalla bussilla olemme matkassa. Yhdistyksen taloudenhoitajan piti laittaa tililleni 400 euroa, jotta saan maksettua kuljettajalle ryhmämatkan, mutta rahoja ei ollut tänään tililläni. Minulla ei ole ylimääräistä (yllätys, yllätys) tililläni, joten pyysin siskoani lainaamaan yhdistykselle rahat. Siskoni lähteen reissuun mukaan. Samoin tyttäreni ja monta mukavaa kaveria. Siispä mukava matka tiedossa huomenna. Tarkoitukseni ei ole ostaa paljon mitään, mutta katsotaan kuinka käy.


Kissa on istunut tässä vierelläni koko kirjoittamisen ajan. Mitähän sekin miettii noin vakavana? Kissasta tulikin mieleeni että sen vessa on siivottava. Että silleen.

2044721.jpg


Viettäkää mukava ja rentouttava viikonloppu!


Päivän onnistumiset:

1. Työ peruuntui kuin tilauksesta.

2. Toyotalla ajelu oli mukavaa.

3. Koti-ilta lasten kanssa.