Herätys oli sika-aikaisin, eli klo 7.40. Bussipysäkillä olin sitten heti kahdeksan jälkeen. Kaverini tuli samaan bussiin. Kävimme Kauppahallissa aamiaisella. Minä söin kaurapuuron mehun kera, hinta oli vain 2 euroa.


Kaikki ilmoittautuneet olivat Vanhalla kirkolla paikalla, meitä matkalaisia oli 28 henkilöä. Matkalla pysähdyttiin mennen tullen Linnatuuleen vessa- ja pissatauolle. Matka sujui nopeasti, koska juttuseuraa riitti.


Ikeassa aika kului kuin siivillä. Ensin teimme silmäilykierroksen ja sitten menimme syömään lihapullia. Sitten otimme kärryyn yläkerrasta ostokset sekä kirjasimme muistilappuun varastokoodit. Alakerrassa teimme enemmän ostoksia. Välillä kävimme kahvilla ja lopuksi keräsimme kaikki ostokset kärryihin. Ruokaosasto jäi taas käymättä: niin on käynyt ennenkin.


Minun piti ostaa se siivouskaapin ovi, mutta en ostanut. Pelkkä ovi maksoi 60 euroa. Ja minullahan on jo siihen ovi, mutta en tykännyt siitä. Ostamani ovi on peiliä ja se tulisi vastapäätä toista peiliä. Ei hyvä, ainakaan feng shuin mukaan. Mutta teen jonkin patenttiratkaisun ja asennan sen jo ostamani oven.


Ostin kaksi cd-hyllyä, pojalle tyynyn ja lipaston. Lisäksi pari lasipurkkia, leikkuualustat, minisaniaisen ruukkuineen, keittiöön laskutason, muovipussien säilytysvehkeen ja Ikean jättikassin. Lasku oli 117 euroa.


Saimme kaverini kanssa kyydit kotiin tyttäreltäni. Onneksi hän oli matkassa pakettiautolla. Tytär lähti vielä illalla hakemaan poikakaverinsa matkalaukkua linja-autoasemalta. Poikakaveri oli ollut risteilyllä ja aikoi vielä jäädä jatkoille kaupunkiin.


Kotona purin pari pakettia pahveista ja aikomus on huomenna koota ainakin cd-hylly. Ehkä jopa lipastokin. Ruuviväännin on latauksessa. Nukun ainakin pitkään ja iltapäivällä saan autoni kotiin. Jos mahdollista, eli jos saamme liput, menen pojan kanssa katsomaan uuden Bondin elokuviin.

2047887.jpg


Päivän onnistumiset:

1. Mukava reissu Ikeaan.

2. Aika hyvät ostokset.

3. Mukava olla taas kotona.