Heräsin aamulla jo ennen kahdeksaa puhelimensoittoon. Uusi asiakas tiedusteli vapaata aikaa. Sovin käynnin ensi maanantaiksi. Seuraava puhelu tuli turkulaiselta tuttavaltani. Hän oli katsellut Ylen aamutv:tä ja kuullut nimeni. Yritysideaani oli kehuttu ja näytetty lehden sivuakin. Hieno juttu! Nyt vaan odottelen tv:n ja radion yhteydenottoja!


Tänään olen ollut puhelimessa todella paljon. Kaverit ja tulevat asiakkaat ovat soitelleet. Sähköpostissa oli monta yhteydenottoa, pari ulkopaikkakunnalta. Soitan kaikille huomenna ja jo tänään laitoin heille vastauksen sähköpostilla. Ensi viikko on jo loppuunmyyty. Yksi yhteydenottaja kyseli työpaikkaa. Lupasin olla yhteydessä, jos toiminta laajenee.


No, oli kahdessa vakipaikassani tänään. Ensimmäisessä oli onnittelut lehtijutusta. Hommat sujuivat ihan normaalilla mallilla. Kiirettä kyllä piti. Meni hieman yliaikaa, koska jouduin vastaamaan puheluihin.


Seuraavassa paikassa oli taas kissat vastassa. Siivous sujui normaalisti ja tietysti niiden kissojen kanssa oli pakko leikkiä. Pussiton pölyimuri on tyhjennettävä melko usein, niin tänäänkin.


Hommien jälkeen kävin taas ruokakaupassa. Ostin jauhelihaa ja valmiin pakkauksen pitsataikinaa. Siihen lisätään vain vesi. En jaksanut tehdä pitsaa, mutta huomenna on tarkoitus tehdä sitä.


Illalla kävin saunassa ja ne pojan työharjoitteluhakemukset ovat ihan vaiheessa, eli tekemättä. Nyt en jaksa harmitella lisää, vaan toivotan hyvää yötä!


Päivän onnistumiset:

1. Uusia tilauksia.

2. Kiva työpäivä.

3. Kavereiden kanssa jutustelua.