Herätys klo 9.00. Yksi kuppi teetä ja yksi pieni voileipä aamupalana. Päivä on ollut liian rauhallinen: puhelin ei ole soinut. Erästä kaveriani en ole saanut puhelimella viikkoon kiinni. En tiedä onko hän suuttunut minulle jostakin, vai mitä on tapahtunut? Kävin eräällä toisella kaverillani kahvilla.


Hän on päivät koiransa kanssa kotosalla, viettää siis sairaslomaa. Kahvittelimme yli kaksi tuntia ja vaihdoimme kuulumisia. Tämän kaverini olen tuntenut ihan kansakoulusta asti. Tosi mukavaa kun on näin pitkäaikaisia kavereita. Toki uudemmatkin kaverit on kivoja ;-)


Kotiin ajellessa poikkesin Kangasalan Lidlissä. Ostin juustoa (Oltermanni maksaa Lidlissä noin kolme euroa vähemmän kuin Valintatalossa), sveitsiläistä raejuustoa (tosi herkkua) ja kiinalaista pakasteruokaa. Kotona tein heti ruuan itselleni, koska nälkä kurni suolissa. Se on tosiasia että kahvi ja pulla nostavat äkkiä verensokerin, mutta tosi äkkiä se sitten laskeekin. Minulla suorastaan kädet vapisivat nälän takia.


Kun poika tuli koulusta, lähdimme melkein heti elokuviin. Uusin Bond oli hyvä elokuva. Alussa kesti vähän aikaa että tottui vauhtiin. Kokonaisuutena kyllä nautittava elokuva. Katsomo ei ollut aivan täynnä. Nyt on sitten maha kipeä: piti taas ahmia popcorneja. Limua en juo missään muualla kuin elokuvissa. Jotenkin olen opettanut itseni tähän popcorn + pepsimax juttuun.


Poika ajoi autollani kun palasimme elokuvista. En ole vähään aikaan ollutkaan hänen kyydissä. Taisi loukkaantua kun huusin yksissä liikennevaloissa: JARRUTA! Poika ajoi aivan hyvin, mutta pimeys ja sade eivät tee ihan hyvää ajokeliä.


Päivän onnistumiset:

1. Kiva kyläily kaverin luona.

2. Uusin Bond nähty ja nautittu.

3. Rento päivä ilman harmeja.