Sateinen ja kylmä päivä. Nyt on vaikea keksiä niitä onnistumisia. Oikeastaan olen tänään tähän mennessä saanut vain kaksi pettymystä. Ensin soitti viimeviikon kerta-asiakas. Tein hänelle muuttosiivouksen "uuteen" tyhjään kotiin. Uuni ei ollut tarpeeksi puhdas, yläkaapit olivat pölyssä ja roskasankoja ei oltu pesty. Muistan että en ollut itsekään tyytyväinen tulokseen: pinttynyttä likaa on vaikea saada pois. Ja mukana olisi pitänyt olla jakkara tai tikkaat. Hyvitin kyllä asiakasta, eli en laskuttanut täysiä tunteja enkä matkakuluja. Lisäksi käytin vielä omia aineita. Kiittämättömyys on maailman palkka.


Tästä huomaa että olen huono ottamaan vastaan kritiikkiä ;-) Opiksihan tästä on otettava. Asiakas on aina oikeassa. Toivottavasti hän maksaa laskun, siitä hän ei kommentoinut mitään.


Sitten tytär laittoi tekstarin ja ilmoitti että mennään joku toinen kerta sinne elokuviin. Saan kait sitten lähteä yksin nauttimaan Brad Pittin ja George Clooneyn seurasta. Käyhän se niinkin.

Elokuvissa oli ihan mukavaa, mutta en usko että lapseni olisivat siitä tykänneet.


Huomenna olen menossa tekemään raivaussiivousta uuden asiakkaan luokse. Luvassa on varmasti mukava päivä. Puhelimessa sain asiakkaasta oikein hyvän kuvan.


Poika valtaa kait koko illaksi tämän tietokoneen. Heillä on joku klaanien välinen taistelu menossa ja ennen kisaa on harjoiteltava.


Ex-työkaverini soitti ja meillä oli ihan mukavat jutustelut.


Päivän onnistumiset:

1. Mukava elokuvailta.

2. Ex-työkaverin kanssa jutustelu.

3. Sunnuntai on mukava päivä aina.