Sain nukkua aamulla kymmeneen asti ja se olikin mukavaa. Näin positiivisia unia ja olin hyvillä mielin heti päivän alussa. Matkasin Hervantaan kahdeksitoista. Perillä minua odotti vanha rouva ja siivosin hänen yksiönsä.


Nyt ei mattoja tarvinnut viedä ulos, joten tein vain imuroinnin, moppauksen ja pölyjenpyyhinnän. Lisäksi pyyhin kaappien ovet. Juttelimme USA:n vaalituloksesta ja eri näyttelijöistä. Kuten James Deanista ja Tauno Palosta. Sain työkohteessa puhelun ja sitä kautta uuden asiakkaan.


Menen hänen uutta asuntoaan siivoamaan parin viikon päästä. Sovimme avaimenhaun erikseen. Nainen synnyttää parin viikon sisään, toivottavasti avainta ei tarvitse hakea sairaalasta. Hänen asunnollaan pestään ikkunat, lattiat, kaapit, hella ja jääkaappi. Kohde on Lielahdessa.


Matkasin Hämeenpuistoon vakiasiakkaalle. Koira oli vastassa kuten yleensä. Aloitin siivouksen ja sitten löysin yllätyksen: kolme koirankakkaa. Kaksi kiinteää ja yksi ihan kurapaska. Ajattelin odottaa koiran omistajia, mutta sitten tein siivouksen. Ällöä!


Perheen isä ja poika tulivat kotiin. Ilmoitin että koiraa olisi hyvä käyttää ulkona. Mies ulkoilutti koiran. Poika oli siivonnut koiran viisi oksennusta aamulla. Eli koira oli kipeä. Toivoimme yhdessä että se paranee. Pyytävätkö kotisiivoojat lisämaksua koirankakan siivouksesta? Se on minulle tuntematon juttu. Asiakas ei ainakaan tarjonnut mitään lisämaksua.


Illalla tein taas herkkuruokaa: uunipaistia ja veneperunoita. Voiko ruuanlaitto olla helpompaa? Poika kehui että kiva kun oli taas hyvää ruokaa.


Päivän onnistumiset:

1. Uusi asiakas, vaikkakin kertaluonteinen.

2. Sain nukkua pitkään.

3. Uunipaisti ja perunat olivat hyviä.