Eilen oli puhelin ja sähköposti kuumana, mutta tänään ei ole tullut yhtään yhteydenottoa. Toivon että lehtijuttu silti pääsi ihmisten mieliin juurtumaan. Hämäläiset ainakin miettivät kahteen kertaan ennen kuin päättävät asiat ;-)


Aamulla väsytti ihan sairaasti. Vitamiinijuoma ei tunnu auttavan yhtään. Voisin nukkua vaikka viikon yhteen menoon. Lähdin kuitenkin hommiin yhdentoista maissa. Tein työmatkan polkupyörällä ja se kesti noin viisi minuuttia. Mukavaa kun työmaa on lähellä.


Vastassa oli aina niin iloinen koira. Sitä piti rapsutella ja se pyrki syliin. Juttelin sille aikani ja sitten oli aloitettava hommat. Perheen tytär tuli kotiin kun olin alakerrassa imuroimassa. Pelästyin aikalailla. Imuroitsijaa on lähestyttävä äänekkäästi! Mukavaa silti että tyttö tuli minua morjestamaan.


Kotona lämmitin itselleni ruuan ja olin valmis päikkäreille. Nekin meni pieleen, koska aloin soittelemaan tuleville asiakkailleni. Virkistyin siinä sen verran että uni kaikkosi silmistä. Nyt olen luvannut mennä tammikuulla kahteen ”kaukokohteeseen”. Edestakainen matka asiakkaalle on noin 150 km. En vielä tiedä paljonko veloitan matkasta. Päätimme asiakkaiden kanssa että saamme asian kyllä sovittua. Toinen asiakas kysyi saako hän alennusta jos tarjoaa kahvit ja ruuan. En osannut heti vastata. Nyt kyllä päätin ettei se oikeuta alennukseen, voin ottaa eväätkin mukaan.


Kun en sitten mennyt päikkäreille, aloin tekemään pitsaa. Olin ostanut valmiin pitsajauhoseoksen johon lisättiin vain vesi. Hinta oli alle kaksi euroa. Siitä tuli pellillinen pitsaa. Päälle laitoin paistettua jauhelihaa sipulin kera. Lisäksi tomaatinsiivuja ja juustoraastetta oreganon kanssa. Poikakin kehui että oli hyvää.


Poikkesin Pakinaperjantaissa katsomassa viikon otsikon. Siellä oli Erkin kirjoitus julki ja se oli mielestäni aika piristävä. Käykää lukemassa! Tänään oli Älä osta mitään päivä ja minulla se kyllä toteutui. Hyvää viikonloppua kaikille lukijoille!


Päivän onnistumiset:

1. Hyvä työpäivä iloisen koiran kanssa.

2. Uusia tilauksia tammikuulle.

3. Pitsapaistos onnistui hyvin.