Silmälasit löytyivät aamulla. Astuin melkein niiden päälle, eli ne olivat lattialla ruokapöydän vierellä. Olivat varmaan pudonneet kun käyttelin uutta silppuria touhuissani.


Olin jo kymmeneltä naapurustossa ikkunoita pesemässä. Tein vielä siivouksen sen päälle. Välillä joimme hyvät kahvit. Seuraavan kerran menen tälle asiakkaalle vasta joulukuulla. Silloin heillä on pieni vauva talossa. Hienoa että asiakaskunta kasvaa!


Kävin nopeasti kotona syömässä. Tein aamulla pastasalaatin jääkaappiin tekeytymään ja siitä tulikin maukasta. Seuraavalla kerralla lisään salaattiin enemmän vihanneksia. Syönnin jälkeen kiirehdin Tammelaan.


Siellä oli kohteena ikkunapesua. Ensin olohuoneen ikkunat ja sitten parvekelasit. Parvekelasien aukaisumekanismi oli aika hankala. Onneksi asiakas keksi että lasia on nostettava samalla kun sitä aukaisee. Rouva oli oikein mukava ja maksoi laskun käteisellä. Otti käyntikorttini ja lupasi ottaa tarvittaessa yhteyttä. Laitoin hänelle postiin käteismaksukuitin.


Tulin kotiin ja tein lihamakaronilaatikkoa. Poika kehui että koulussa oli ollut tosi pahaa ruokaa. Söi sitten ihan innolla tekemääni ruokaa. Ajattelin että siitä riittää kolmeksi päiväksi, mutta riittää se nyt ainakin huomiseksi.


Illalla kävin naapurin miehen posteja hakemassa. Perheen vanhin poika olikin paikalla ja onnistuin herättämään hänet. Toivottavasti hän on ruokkinut kalat. Perheen isä tulee kotiin lomamatkaltaan huomenna.


Tulostelin illalla aika nipun laskuja asiakkaille. Lähetin käyntikorttini (skannausta varten) erääseen lehteen, otin siihen taas mainoksen. Sain tarjouksen toisesta lehdestä, saisin siihen ilmaisen mainoksen. Pyysin toisen lehden toimittajalta mainokseni sähköisessä muodossa jotta voin lähettää sen sille toiselle lehdelle.


Nyt tuntuu että päivä loppuu kesken. Kello on melkein yksitoista ja monta hommaa on vielä tekemättä. Koiralle ruokaa ja ulkoilutus, saunaan meno, laskut postiin ja lisäksi tavallisia kotihommia. Pyykkikonetta en kyllä lataa tänään. 


Päivän onnistumiset:

1. Uusi mukava asiakas, vaikkakin kertaluontoinen.

2. Silmälasit löytyivät.

3. Tarjous ilmaiseen mainokseen.