Olin vakipaikassani siivoamassa. Vastassa oli perheen ihana koira. Sitä piti rapsutella ja silitellä. Koira heilutti häntään niin että se meinasi irrota. Työt sujuivat ihan OK. Vesisateen takia en voinut viedä mattoja pihalle. Arvatkaa kuka on tanssinut nämä kesän ja syksyn sadetanssit?


Kotona lounastin nopeasti kiinan ruualla ja kalapuikoilla. Soitin Pispalan asiakkaalle ja aikaistin tiistain hommia. Sitten soitin uudelle asiakkaalle ja aikaistin hänen käyntiään myös. Hän lupasi soittaa jos uusi aika ei käy.


Lähdin Tammelaan Aamulehden haastatteluun. Minusta ja asiakkaasta otettiin monta valokuvaa. Toivoin että valokuvaaja laittaa kauniita kuvia lehteen. Juttu tulee joskus ennen joulua Moroon. Toimittaja kehui että aihe on kiinnostava ja hän kirjoitti muistiinpanoja monta sivua.


Tulin kotiin ja keitin teetä. Katselin englantilaisia sarjoja: Elämää Ballykissangelissa ja Emmerdale. Sydämen asialla jakson aikana jo nukahdin nojatuoliin. Niska oli hieman kipeä kun heräsin. Tänään on taas flunssainen olo. Korvan takaa jomottelee.


Ensi keskiviikkona on tiedossa Tampereen sähkölaitoksen juhlat. Olen ilmoittautunut sinne avecin kera. Mutta nyt en meinaa saada sitä avecia mukaan. Olisi ihan tyhmää mennä juhliin yksin. Katsotaan nyt jos vielä saisin kaverin mukaani.


Lähetin tietoni (yrityksen) Hyvä Puhtaus lehteen. Tarjosivat ilmaista mainostilaa. Tila oli kyllä tosi pikkiriikkinen, mutta parempi kuin ei mitään.


Huomenna nukun ennätyspitkään. Lämmitin uunin tänään ja se takaa hyvät lämmöt yöksi.


Päivän onnistumiset:

1. Haastattelu meni hyvin.

2. Ihanaa kun on perjantai.

3. Mainos ilmaiseksi lehteen.