Tänään olen laiskotellut kotona. Ja samalla masennellut itseäni, ja se se vasta raskasta puuhaa onkin. Sisälläolo jo yksistään väsyttää. Aamulla satoi vettä tosi rankasti ja päivä on ollut harmaa.


Mitään kotihommia en ole tänään tehnyt. Eilen illalla sentään imuroin alakerran. Siitä varmaan tulikin tälle iltapäivälle energiaa. Sain nimittäin uuden asiakaan ja taas yrityksestäni tehdään juttu Aamulehteen.


Lehden toimittaja soitti ja kysyi minulta vaihtopiiristä. Olen joskus 10 vuotta sitten ollut perustamassa sellaista ja kyllä se toimikin jonkun aikaa. Kunnes toiminta tyrehtyi. Eli eipä saanut toimittaja siitä jutunaihetta. Ehdotin hänelle toista aihetta: eli yritysideaani. Toimittaja muistikin keväällä lähettämäni mediatiedotteen ja innostui asiasta.


Haastattelu on sovittu perjantaiksi erään asiakkaani luokse. Onneksi hän suostui ensipuheella. Ihana ihminen. Uskon että nyt lähtee yritystoiminta nousuun. Kotisiivouksetkin on ihan mukavia, mutta enemmän haluaisin tehdä juuri raivauksia kaapeissa ja varastoissa.


Iltapäivällä olin pihalla tupakilla ja pihaani ajoi outo auto. Autosta nousi kolme ihmistä. Yksi oli naapurustossani asuva nainen, yksi oli tamperelainen (kuuluisa) rokkari ja yksi ilmeisesti tämän rokkarin tyttöystävä. Viimeksi mainittu halusi minut kotiinsa raivaamaan. Sovimme että ensi tiistaina menen paikalle. Näin alkuun vain kolmeksi tunniksi.


Minun oli tarkoitus mennä yksinhuoltajien olohuoneeseen illalla, mutta meninkin vain omaan olohuoneeseen. Katselin Elämää Ballykissangelissa ohjelman ja join teetä. Tytär soitti ja kertoi tulevansa käymään.


Kävin tyttären kanssa yhdessä ruokakaupassa. Sitten etsin pihavarastosta tyttärelle yhden kulmahyllyn. Se on ollut paketissa reilut pari vuotta: heräteostos Ikeasta. Tytär aikoo koota sen omaan kotiinsa.


Huomenna olen menossa Ensimetriin anomaan jatkoa starttirahalleni. Sitten käyn vakiasiakkaan luona siivoamassa. Ehkä ehdin myös vaateostoksille: ensi viikolla on eräs juhlatilaisuus ja pukukoodi on smart casual.


Huomenna on illalla erään yhdistyksen syyskokous. Koko loppuvuoden on ollut jos jotakin kitkaa. Saa nähdä valitaanko minut vielä puheenjohtajaksi? Oikeastaan se ei ole ollenkaan tärkeä juttu. Katsotaan kuinka käy?


Päivän onnistumiset:

1. Toimittajan soitto.

2. Uusi asiakas.

3. Starttirahan jatkohakemus valmiina.