Taas meni pitkään nukkuminen pieleen. Painosta soitettiin kahdeksan jälkeen ja he ihmettelivät kahta lähettämääni tiedostoa. Onko niissä mitään eroa? No, toisessa kuvat ja tekstit oli aseteltu reunaan ja toisessa keskelle. Toiseen tuli siis repäistävät yhteystiedot lisäksi. Päivällä sain jo tekstarin että mainokset ovat valmiina. Hain ne ennen töihin menoa ja maksoin ne vanhalla pankkikortilla.


Tiiliruukinkadulla oli yllättäen kielletty pysäköinti. Minä en kieltomerkkiä huomannut, vaan ajoin parkkiin ja olin tyytyväinen että parkkipaikka löytyi niin hyvin. Nuori nainen koputti auton ikkunaan ja ilmoitti että pysäköinti on siinä kielletty. Kaikissa muissa autoissa oli jo sakkolaput. Kiittelin naista ja lähdin etsimään uutta parkkipaikkaa. Sain ajella rinkiä melkein puolituntia. Lopulta sain auton Eteläpuistoon parkkiin. Auton konepellin alta nousi höyryä epäilyttävän paljon. Epäilin koneen keittäneen.


Vakipaikassani olikin yllättäen perheen mummo vastassa. Vanhemmat olivat matkoilla ja mummo oli koiran- ja lapsenvahtina. Hän oli paistanut räiskäleitä ja tarjosi niitä minulle kahvin kera. Meillä oli oikein mukava rupattelutuokio. Mummon tapaan taas kahden viikon päästä: perhe on silloin lomamatkalla ja mummo on koiranvahtina.


Kun tulin autolleni, niin kurkistin auton alle. Siellä ei ollut lammikkoa. Eli auto ei ollut keittänyt. Ajelin kotiin, mutta pidin lämmityslaitteen aika täysillä ajon aikana. Se kuulemma auttaa jos auto on keittämässä.


Kotimatkalla kävin lahjatavaraliikkeessä maksamassa lottoni ja kimpat. Pankkikortti ei kelvannut, koska se oli vanhentunut syyskuulla. Hain rahaa automaatilta ja sain maksettua maksuni. Samassa tajusin että olin maksanut mainokset vanhalla kortilla eli rahoja ei kuulu yrittäjälle. Soitin painoon ja ilmoitin että tulen käymään huomenna ja selvitän asian.


Kaupan kassajonossa tapasin erään bloginpitäjän, hän tunnisti minut. Halkovajan tarinat on salasanan takana, joten en voi muuta kuin näin toivotella hyvää jatkoa Eevalle ;-)


Tytär tuli illalla töistä suoraan tänne. Poika vei hänet illalla kotiin ja he kävivät samalla katsomassa pojan huomisen käyntikohteen. Pojalla on huomenna kutsunnat ja saa sitten tietää mihinkä yksikköön hän menee armeijaan vuonna 2010.


Huomenna minulla on vain yksi työkohde. Toinen kohde siirtyi perjantaiksi, koska asiakas on etätyössä kotonaan huomenna. Olisin voinut mennä huomennakin, mutta koska perjantailla on tilaa, menen vasta silloin. Parempi antaa etätyöläiselle työrauha. Minä en ainakaan voisi keskittyä töihini imurin surratessa taustalla.