Olenkin odottanut tätä otsikkoa. Mutta tänään tuppasi ruuhkan puolelle nuo työasiat. Kolme työpyyntöä! Ensin sain soitoin naiselta joka pyysi pesemään parvekelaseja ja ikkunoita. Sovimme että menen pesemään ne tiistaina. Sitten soitti nuori poika ja pyysi muuttosiivousta huomiseksi. Lupasin mennä Hämeenpuistoon huomenna. Sitten vanha asiakkaani laittoi tekstarin ja pyysi siivousta huomiseksi. Tämä reissumies. Sain kaikki pyynnöt sovittua huomiseksi, kun pääsin aikaistamaan vakiasiakasta parilla tunnilla.


Tänään olin kahden vakiasiakkaan luona. Ensin Järvensivulla ja sitten Messukylässä. Hommat hoituivat ihan tavallisesti. Kotona pääsin telkkarin ääreen jo klo 17.08. Silloin alkoi ” Elämää Ballykissangelissa”. Illalla kävin hakemassa postit naapuruston mieheltä.

Hän on lomalla Teneriffalla viikon verran. Minä haen postit ja ruokin akvaariokalat. Tänään meinasin taittaa  jalkani heidän rappusissa.


Ulkovalo ei ollut päällä enkä jättänyt sitä päälle. Rappusten ensimmäinen askelma on lyhyt ja siinä minä melkein kaaduinkin. Onneksi sain kaiteesta kiinni. Kuka minua korvaisi, jos olisin työkyvytön? Menettäisin varmaan heti kaikki asiakkaani.


Kello on nyt herättämässä seitsemältä. Tiukka työpäivä edessä. Täytyy vielä tarkistaa Googlesta Hämeenpuiston osoite. Lisäbonuksena on vielä nyt illalla kissanvessan siivous. Kissa teki taas tänään tempun: paskansi keittiön lattialle. Ymmärrän kyllä kissaa, vessa on kauheassa kunnossa.


Päivän onnistumiset:

1. Kolme uutta työtilausta.

2. En katkaissut jalkaani.

3. Kiva päivä kaikkiaan.