2009083.jpg

Ainakin kaksi suositeltavaa tuotetta / siivousvälinettä olen löytänyt. Toinen on mikrokuituhanska jolla saa pölyt nopeasti pyyhittyä. Ostin sen jostakin halpahallista ja hinta oli huokea. Hanska on yksipuoleinen, eli toinen puoli on sileä. Myynnissä on myös kaksipuoleisia, mutta ne ovatkin kalliimpia. Toinen hyvä aine on sininen Pledge, eli hyvä vanhanajan Pledi. Soveltuu lasille, muoville, puulle jne. Tekee pinnan liukkaaksi ja likaa hylkiväksi. Hyvä tulos lavuaarien ja vessanpöntön (varsinkin kansi) suhteen. Varottava ettei ainetta suihkauta lattialle, koska siinä on liukastumisenvaara.


Siinä pyyteettömät mainospuheet. Toivottavasti en joutunut poliisien listalle: seuraavat nykyään nettiä tarkemmin. Tuli siis kirjoitettua salaisista aseista. Kääk!


Tänään oli löysä työpäivä: yksi kolmen tunnin vakisiivous. Vesisateen takia en ulkoiluttanut mattoja. Keskityin sen sijaan tarkemmin pölyjenpyyhintään. Perheen rouva tuli kotiin juuri ennen lähtöäni. Mukava tavata asiakkaita silloin tällöin. Joitakin en ole tavannut kuin kerran. Homma sujuu silti ihan hyvin.


Kävin ruokakaupassa täydentämässä jääkaapin tilannetta. Siellä ei ollutkaan kuin valo jäljellä. Tänään oli ruokana eineksiä: kermaperunoita ja broilerpyöryköitä. Olivat tarjouksessa. Unohdin käydä eläinkaupassa, mutta toivottavasti muistan huomenna sen käynnin. Kissanhiekka on ihan finito.


Jaoin illalla mainoksia Kangasalle. Löysin Pitkäjärven rannalta oikein ökytaloja. Luulin että ajan taloyhtiön pihaan parkkiin ja jätin autoni sinne. Kun palasin jakoreissulta, niin mies odotteli minua autoni vieressä. Olin parkkeerannut omakotitalon pihaan. Pyysin anteeksi ja onneksi mies ei ollut vihainen. Juttelimme aika kauan ikkunoidenpesusta. Toivottavasti saan siltä alueelta hyviä asiakkaita.


Mukavaa viikonloppua! Muistakaa käydä äänestämässä.


Päivän onnistumiset:

1. Rento ja rauhallinen päivä.

2. Ehdin katselemaan kaksi tallennetta pois (Dexter ja Elämää Ballykissangelissa).

3. Mainostenjakoa. Kaupalle uusi mainos poisrevityn tilalle.