Matkasin Käpylään kymmeneksi. Olin viisi minuuttia myöhässä ja päästyäni paikalle myöhästyin lisää. Yksi tuttu omakotijärjestön ihminen oli haravoimassa kohdettani vastapäätä. Heidän yhdistys täyttää 60-vuotta ensi vuonna ja kehotin heitä anomaan avustusta keskusjärjestöltä. Oli ihan uusi asia heille, mutta kiitoksia sain infosta.


Perheen isä oli paikalla ja hän makaili sohvalla telkkaria katsellen. Lähti pois minun saavuttuani paikalle. Siivous meni ihan OK. Tein työtä käskettyä. Perheen äiti jättää aina tarkat ohjeet minulle ja hyvä niin. Työaika 2,5 tuntia.


Kiirehdin kotiin ja ehdin syömään ja sitten lähdin Messukylään. Siellä kissat nukkuivat tyytyväisinä. Vein matot pihalle ja tamppasin ne. Muuten normaali siivous. Työaika 2 tuntia.


Matkasin kotiin ja menin suoraan suihkuun. Äkkiä hiustenkuivaus ja muotoilu. Sitten bussipysäkille ja kohti VPK:n taloa. Siellä oli erään keskusjärjestön tilaisuus. Tarjolla oli erittäin hyvää lohisoppaa, boolia, viiniä, olutta ja kahvia. Tilaisuus oli mukava ja jutut olivat hauskoja. Muutamat ihmiset olivat kiinnostuneita yrityksestäni ja sen liikeideasta. Hyvä niin.


Tulin kotiin bussilla. Matkalla haastattelin varapuheenjohtajaa ja yritin saada tietoja takapiruistani. Niistä pahoista. Eipä tullut mitään tietoa. Joko mies ei tiennyt mitään, tai sitten hän ei halunnut kertoa mitään.


Sain kirjanpitäjältä tilitietoa starttirahan jatkoanomusta varten. Aika lohdutonta kerrottavaa: keskimäärin ansaitsen kuukaudessa 500 euroa. Siihen lisäksi starttiraha noin 350 euroa. Eli sillä rahalla me elämme. Ihmeen hyvin on pärjätty!


Päivän onnistumiset:

1. Tapasin useita vanhoja tuttuja.

2. Mukava saunailta, tosin ilman saunomista.

3. Varasin hammaslääkärin maanantaiksi ja hammaskipu loppui välittömästi.