Heräsin jo ennen kuutta, eli unirytmini on sekaisin. Eilen heräsin vasta päivällä yhden maissa ja sitten nukuin päikkärit klo 16-18.30. Nyt aamulla uni ei tullut silmään millään. Katselin eilisiä tallenteita: Uutisvuotoa ja Suomen Pelkokerrointa.


Sauna lämpiämään, aamun lehdet lukuun aamupalan kanssa ja koiran ulkoilutus. Menin saunaan ja herättelin pojan. Siskoni soitti ja kyseli olemmeko tulossa käymään. Lupasin että olemme Hämeenkyrössä neljän aikaan. Toinen siskoistani oli tulossa paikalle miehensä kanssa. Soitin tyttärelle ja hän lupasi lähteä matkaan myös.


Hieman olimme aikataulusta myöhässä, mutta matka sujui hyvin. Poika kyseli että eikö voisi laittaa autoradiota päälle? Totesin että Hämeenkyrön matkalla radio kuuluu huonosti ja meillä on paljon puhuttavaa. Ja niin olikin: kerroin tyttärelle perjantain juhlasta ja muutenkin vaihdoimme kuulumisia.


Vein siskoilleni omenoita pari muovikassillista. Molemmat pussit jäivät Hämeenkyrön siskolleni, koska Ylöjärven siskoni unohti ottaa oman pussinsa. Siskoni luona siirtelimme porukalla hänen huonekalujaan. Sohva, ruokapöytä tuoleineen, piironki, sohvapöytä ja nojatuolit ovat nyt uusilla paikoilla. Huoneesta tuli paljon tilavampi ja Feng shuin mukaan energia pääsee virtaamaan paremmin.


Huomenna on tiukka työpäivä: neljä tuntia tarkan muorin luona. Petivaatteet, matot ja ryijy pihalle. Tuuletusta ja mattojenhakkausta. Lisäksi ikkunanpesua ja verhojen vaihtoa. Saa nähdä missä välissä saan syötyä eväät. Minulle ei maistu aamulla ruoka ollenkaan. Mutta heti ensimmäisen työtunnin jälkeen olen nälkäinen kuin susi. En tiedä hyväksyykö asiakas ruokatauon?


Sudesta tuli mieleen kettu. Kun vein tyttäreni illalla Lukonmäkeen, näimme todella komean ketun siellä. Aivan siis asuinalueen sisällä. Toivottavasti se ei syö kotikissoja ruuakseen.


Sähköpostissa oli yksi uusi asiakastiedustelu. Entinen kurssikaverini kyseli raivausta. Vastasin hänelle ja toivon että pääsen pian töihin. Kerroin että veloitan hieman matkasta. Hän asuu Nokialla ja minä Kangasalan rajalla.