Päivä kului kotosalla. Suunnitelmissa oli kyllä aktiivinen mainostenjako jne. Sain kyllä tulostettua muutaman ison mainoksen kauppojen ilmoitustauluille. Siistin sähköpostiani tai oikeastaan kolmea email-osoitettani. Roskapostia tuppaa kummasti.


Tein ruuaksi lihamakaronilaatikkoa ison satsin. Aika iso osa siitä on kyllä jo syöty. Poika söi taas kaksi annosta yhden sijaan. Tytär tuli suoraan koulusta tänne. Hänelle maistunut ruoka, koska oli syönyt koululla. Sen sijaan keitimme kahvit.


Tytär leikkasi koiramme perskarvoja lyhyemmäksi. Nyt ei kakan pitäisi juuttua karvoihin kiinni. Minä sain olla avustajana eli pidellä koiran hännästä kiinni. Samalla juttelin koiralle rauhoittavasti. Jos se nyt sitä juttelua edes kuuli.


Lähdin illalla keskusjärjestön hallituksen kokoukseen. Meillä on perjantaina järjestön 50-vuotisjuhla. Ensin Raatihuoneella ja sitten Suomalaisella klubilla. Testailin tänään eri vaatteita päälleni. Joko liian pieniä, liian vanhoja tai liian kauheita muuten vaan. Saa nähdä mitä laitan päälleni juhlaan? Tuskin sinne alastikaan menen.


Yritykseni asiat meinaavat masentaa minua. Hirmu vähän yhteydenottoja uusilta asiakkailta jne. Yritän torjua masennusta ja ajatella vaan positiivisesti. Vein tänään mainoksen Kangasalan Prismaan.


Auto temppuili taas tänään. Ei meinannut käynnistyä ja käynnistyessään sitten sammui heti. Pääsin kuitenkin ajamaan tarpeelliset ajot.


Poika on nyt saunassa ja minä taidan mennä hänen jälkeen pikasuihkuun. Koiralle ensin ruokaa ja sitten ulkoilutus. Koiraa on tarkkailtava tosi hyvin, ettei se pääse syömään herkkuansa: eli kakkaa.