Koira ei ollut pissannut eikä kakannut eteiseen viime yönä. Poika oli käyttänyt sitä kyllä ulkona aamuyöstä, ennen nukkumaan menoaan. Joku hyöty nuorison yökukkumisestakin!


Menin vakikohteeseeni sovittuun aikaan. Paikalla oli perheen koira ja tytär. Tytär oli syyslomalla. Hän ilmoitti että äiti halusi että alakerta pestään kunnolla: matot pois jne. Yleensä alakerta on saanut jäädä vähemmälle siivoamiselle. Tein työtä käskettyä. Perheen vanhemmat tulivat kotiin tuntia ennen kuin työaikani päättyi. Juttelimme niitä näitä ja pyysin samalla että ostaisivat Pledgeä. Eli vanhanajan Plediä. Kysyivät minulta puhdistusneuvoja nahkasohvaan. Lupasin ottaa selville vinkkejä. Vaalea nahkasohva ja koiran jälkiä. Onko vinkkejä?


Tulin kotiin ja tein heti ruokaa itselleni. Pojalle kävin ostamassa jogurttia lähikaupasta ja samalla ostin raaputusarvan. Se on vielä raaputtamatta, ehkä olen voittaja? Katselin Elämää Ballykissangelissa ja sitten lähdin Kangasalan Prismaan.


Tapasin entisen työkaverini kaupan ovella. Meillä olikin mukava juttutuokio. Edellisestä tapaamisesta oli kulunut noin 7-8 vuotta. Tuli ihan niska kipeäksi jutellessa: tämä mies on minua noin 40 cm pidempi. Yli kaksimetrinen hujoppi. Todella mukava ja kova juttelemaan.


Kotona laitoin uuniin lihapasteijoita (pakaste) jotta pojalle olisi iltapalaa. Toki puuron ja leipien lisäksi. Pojalle tuli soitto ja kyydinpyyntö. Hän lähti Kaukajärvelle hakemaan kaveriaan ja viemään häntä kaupunkiin. Kyytirahaa luvattiin 10 euroa.


Ostin Prismasta Iloleipureiden vuoan. Teen huomenna  kinkku-paprika-purjo täytteisiä muffineja. Tyttärellä on huomenna nimpparit, ehkä vien ne sinne kahvipöytään. Siinähän on sopiva lahja hänelle.


Päivän onnistumiset:

1. Tapasin vanhan työkaverini ja jutut oli mukavia

2. Koira ei kakannut eikä pissannut eteiseen

3. Mukava tavata asiakasperhettä
4. Sain tarjouspyynnön ja asiakastiedustelun