Kello herätti jo kymmeneltä. Asiakaskäynti oli edessä kahdeltatoista. Tapasin perheen vanhemmat ja minut tutustutettiin uuteen taloon. Mukava paikka siivota, kun pintamateriaalit ovat kunnossa. Heillä on kolme moppiakin käytössä, lattiamateriaalien mukaan. Kivi-, parketti- ja laminaattilattioille. Sovimme käyntipäiväni kuukauden välein ja lisäksi menen erikseen pesemään ikkunat marraskuun alussa.


Kaverini soitti ja kysyi kirpparikierrokselle. Lupasin lähteä ja minut haettiin autolla matkaan. Ensin kävimme Radiokirppiksellä Laukontorilla. Sinne jätin mainokseni ilmoitustaululle. Sitten kävimme Bonuskirppiksellä Itsenäisyydenkadulla ja vielä Sammonkirppiksellä Sammonkadulla. Minä en ostanut mitään, mutta kaverini osti kaksi hyllyä keittiöönsä. Reissun lopuksi kävimme kebabilla.


Kävimme myös asuinalueeni lähellä olevalla autokaupalla. Katselin yhtä Renua, se on vain viisi vuotta nykyistä autoani nuorempi. Nykyinen autoni on 15-vuotias. Se temppuili taas tänään. Sammui, mutta käynnistyi taas. Nyt olen harkinnut autolainan peruutusta. Mutta mikä tässä on oikea ratkaisu?


Tulin kotiin maha täynnä ja menin päiväunille. Koira yritti hypätä sänkyyn, mutta hyppy ei onnistunut. Viime aikoina se ei ole enää päässyt hyppäämään sänkyyn tai sohvalle. Pari yötä sitten se kyllä yllättäen nukkui vieressäni. Eteinen on edelleen pysynyt siistinä, jes!


Poika tosin käytti koiraa taas viime yönä pihalla kolmen maissa. Taas häntä pyydettiin kuskiksi yöllä. Pojat olivat tankanneet autoni ja käyneet yhdellä kaverilla kahvilla. Pojalla on varmaan vaikeuksia herätä huomenna kouluun. Syyslomalla unirytmi taas karkasi ihan hervottomaksi.


Tein tänään muffineja sillä toisella ohjeella. Kyllähän niitä syö, mutta eivät olleet kovin hyviä. Seuraavalla kerralla lisään mausteiden määrää. Taidan kyllä seuraavaksi tehdä makeita muffineja.


Minulla on ollut hammas- tai oikeastaan ienvaivaa viikon verran. Takahampaan kohdalla tuntuu kipua sekä ylä- että alaleuassa. Reikiä hampaissa ei pitäisi olla, joten epäilen iensairautta. Takimmaisen hampaan takana ien jää osittain hampaan päälle ja sinne kertyy moskaa. Ja sitten se aiheuttaa tulehdusta. Jos vaiva ei kohta helpota, on pakko mennä hammaslääkäriin. Onneksi löysin vessan kaapista vanhan lääkkeen. Lääke on vanhentunut vuonna 2005, mutta hätä ei lue lakia.


Huomenna olen menossa siivoamaan erään miehen uutta asuntoa. Laitan asunnon muuttovalmiiksi ikkunoidenpesua myöden. En tapaa asiakasta, vaan saan avaimen eräältä huoltoasemalta tunnussanaa vastaan.


Päivän onnistumiset:

1. Mukava kaverireissu kirppareilla.

2. Uusi asiakas.

3. Suutulehdus ei vaivaa niin paljon kuin aikaisemmin.