Menin sovittuun aikaan uuden asiakkaan luokse. Avainta ei tarvinnut hakea huoltoasemalta, vaan mies odotti minua kohteessa. Sain avaimen ja imurikin oli paikalla. Pesin ensi ikkunat ja sitten imuroin ja moppasin lattiat. Pyyhin myös kaikki kaapit pölyistä. Hain itselleni ruuan läheisestä Hesestä. Vein lattioiden päällä olleet suojapaperit roskiin. Työaikaa oli 4,5 tuntia ja lisäsin siihen sovitun matkakorvauksen. Lasku lähti jo tänään matkaan: 5 tuntia.


Kotimatkalla kävin leipomolla ja ostin leipiä sekä yhden pullapitkon vierasvaraksi. Palautin kirjastoon vippi-lainan. Kävin nopeasti ruokakaupassa ja laitoin ruuan uuniin. Poika ihmetteli myöhemmin illalla kuinka kinkkukiusaus oli nyt niin hyvää. Selitys oli se että nyt siinä oli tavallista enemmän kermaa. Kerman kanssa onnistuu aina!


Lähdin yksinhuoltajien hallituksen kokoukseen. Matkasin bussilla, koska auto oli taas temppuillut tänään. Sammui keskelle risteystä eikä meinannut käynnistyä. Taidan huomennakin matkata työmatkani bussilla. Kokous oli ihan turha, paikalla oli vain kaksi hallituksen jäsentä minun lisäkseni. Emme siis olleet päätösvaltaisia. Turha reissu ja sitten vaan kotiin Paunulaisella.


Päivän onnistumiset:

1. Tytär kävi illalla kylässä. Mukavat juttelut.

2. Hyvä työpäivä: laskutusta 5 tuntia.

3. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi.