Olin jo aamukymmeneltä Käpylässä. Nyt minulle oli jätetty oma avain. Remppamiehet tulivat paikalle vasta kun lähdin pois. Työnä normaali siivous: imurointi ja moppaus. Lisäksi vaihdoin olohuoneeseen uuden maton, vanha taitaa olla lähdössä pesulaan. Tuuletin petivaatteet ja vaihdoin lakanat sekä tyynyliinat puhtaisiin.


Tein kävelykierroksen Käpylässä. Ihailin hienoja taloja ja jaoin samalla mainoksiani postilaatikoihin. Monessa talossa oli remontti menossa. Käyttävät siis kotitalousvähennystä. Toivottavasti käyttävät sitä myös siivoukseen. Odottelen yhteydenottoja!


Matkasin Messukylään vakipaikkaani. Siellä kissat jo minua odottelivatkin. Leikin niiden kanssa aika kauan. Nyt nuorempi kissoista ei enää pelkää minua kuten viimeksi. Se yhdisti minut imuriin, eli pelottavaan ääneen. Nyt se uskalsi jopa haistella imuria, kun se ei ollut käynnissä. Jaoin muuten mainoksia myös Messukylän alueelle.


Neljä ja puoli tuntia siivousta ja reilu tunti mainostenjakelua kävellen. Ihan hyvä suoritus kuntoilun kannalta. Tietysti puolikas pitsa illalla verottaa suoritusta.


Töiden jälkeen menin tyttäreni luokse ja lähdimme yhdessä kaverilleni kahville. Joimme pikaisesti kahvit, ihastelimme kaverini ostamaa piironkia sekä tutkailimme kuinka talon sisäremontti edistyy. Sitten otin kaverini pojan kyytiin ja vein hänet Kaukajärvelle autokouluun. Tytär matkasi siinä samalla tänne kotiin. Siinä matkalla ostimme pitsat. Pojalle oma ja meille tytöille yksi puoliksi.


Lasten kanssa oli oikein hauska viettää iltaa. Koti on niin mukava paikka!