Olin juuri lähdössä töihin kun pihaan kurvasi entinen kurssikaverini. Tämä mies on innostunut laittamaan yritystä pystyyn. Ajatuksena lähinnä talkkaritoiminta. Juttelimme tunnin verran yrittämisestä. Mies kirjoitti juttujani vihkoonsa.


Olin siis tunnin myöhässä aikataulusta ja yritin kiriä sitä kokoon. Minulla oli uusi siivousväline matkassa ja se osoittautuikin hyväksi. Mikrokuituhanska nopeutti siivousta. Järvensivun jälkeen matkasin Messukylään. Sain siinä välissä soiton uudelta asiakkaalta. Sovimme että menen pesemään omakotitalon ikkunat maanantaina.


Messukylässä vastassa oli perheen kissa. Juttelin sille että miltähän huominen näyttää? Perheeseen on nimittäin tulossa uusi kissa. Pennulle oli jo asetettu ruoka- ja vesikuppi keittiöön. Ihana nähdä tuo pentu ensiviikolla.


Poika oli hakenut ajokorttinsa tänään Ruskon katsastusasemalta. Hinta oli 25 euroa. Koko kuorma-autokortti tuli maksamaan kokonaisuudessaan noin 150 euroa. Aika halpa!


Poika olisi halunnut lähteä illalla ajelulle. Soitin kaverilleni, mutta hän ei vastannut. Hänellä on yksi tupakkikartonkini Tallinnan matkan tuliaisina. Olisimme hakeneet sen tänään. Toivottavasti mitään pahaa ei ole tapahtunut. Ihmettelen ettei hän vastaa puheluun tai vastaajaan.


Meillä oli ruokana tänään nakkiranskalaisia. Ruoka valmistui vartissa ja poika oikein kehui kokkia jälkeenpäin. Muistan että Painonvartioissa varoteltiin että joka viides nakki on pelkkää rasvaa. Eli kannattaa syödä vain neljä nakkia kerralla ;-)