Olin aamulla kiukkuinen kuin ampiainen. Heräsin siihen kun poika kyseli sanomalehtiä. Koira oli taas pissannut eteiseen ja poika ei löytänyt lehtiä. Juuri eilenhän minä ne niputin paperikassiin. Heräsin siis näyttämään missä se kassi on. Poika myöhästyi bussista ja meinasi lähteä polkupyörällä koululle. Minusta huono ajatus: pyörällä matka kestäisi kauemmin kuin bussilla. Taas me rähistiin keskenämme. Toivottavasti siitä ei tule tapa.


Väänsin tänään yritykseni uutta mainosta aika kauan. Se on nyt riskitapaus, siis se mainos. Siinä on poikani kuva, hänen serkkunsa koiran kuva ja meidän kissan kuva myös. Heidät esitellään sottapyttyinä. Mainos on humoristinen, mutta sen voi myös käsittää väärin. Vein mainoksen jo painoon ja tilasin niitä reilun määrän. Jakoon menee 1060 kpl, 1000 postilaatikoihin ja 60 kauppojen ilmoitustauluille. Paino leikkaa ilmaiseksi A4:t kahtia. Saan mainokset varmaan jo huomenna ja jakelun aloitan torstaina.


Kävin omalääkärillä tänään. Verenpaine oli OK ja lääkäri kuunteli myös sydäntäni. Sekin oli kuulemma OK. Kerroin lääkärille että olen pelännyt tämän stressin keskellä että kumpaanko kuolen ensin: sydänkohtaukseen vai aivoverenvuotoon. Lääkäri antoi minulle lähetteen verikokeisiin, mutta ne ovat vastassa vasta maaliskuulla.


Illalla jaoin omakotiyhdistyksen lehtiä ja jäsentiedotteita kaverini kanssa. Lenkin jälkeen joimme kahvit meillä. Kävimme myös yhdessä ruokakaupassa. Minun piti ostaa vain litra maitoa, mutta aika täyden kauppakassin kanssa tulin kotiin.


Sain Aamulehdestä tarjouskupongin jolla sain tilata kaverilleen lehden kuudeksi viikoksi. Siis ilmaiseksi. Soitin tyttäreni likkakaverille ja ilmoitin että tilaan lehden heille. Kiitteli kovasti.

Nyt menen saunaan ja sitten ulkoilutan koiran. Ehkä parempi tehdä jutut toisinpäin…