Herätys oli seitsemältä, koska minun oli oltava Pyynikillä yhdeksältä. Sain itseni raahattua bussipysäkille puoli yhdeksän aikaan. Sitä ennen söin väkisin aamupalan ja ulkoilutin koiran. Bussissa oli tuttavarouva ja matka sujuikin mukavasti. Hain Kauppahallista evääksi salaatin.


Työkohteessa oli rouva paikalla heti aamusta. Sovittiin työt: keittiönkaappien raivausta ja lisäksi imurointia sekä moppausta. Perheen isäntä saattaa tulla paikalle päivällä. Työ olikin aika raskasta: yläkaappien raivausta. Niissä oli kukkaruukkuja, pakastusrasioita ja arvokkaita maljakoita. Ravasin ylös alas tikkaita. Apuri olisi ollut tarpeen.


Perheen isäntä saapui kotiin. Kertoi menevänsä päiväunille ja minä lupasin olla hiljaa. Tietysti puhelimeni alkoi soida tuon tuosta. Tytär soitti ja kertoi ottaneensa hiustenpidennyksen ja illalla pitäisi mennä ostamaan suorennusrauta. Uusi asiakas soitti myös: olen menossa heille torstaina. Minulle ei ole kuulemma vielä avainta, mutta pääsen kyllä sisälle sovittuun aikaan. Talo on kuulemma täynnä remppamiehiä. No, sehän sopii!


Odottelin bussia Keskustorilla puolisen tuntia. Yksi pojan kavereista tuli juttusille. Taas kotimatkalla oli tuttuja bussin kyydissä. Juttelimme monet asiat halki. Kotona keitin teetä ja katselin Elämää Ballykissangelissa. Aikoinaan seurasin tätä sarjaa, mutta alkujaksot jäivät näkemättä.


Tytär pyysi ostoksille ja meninkin häntä hakemaan kuuden jälkeen. Menimme Anttilaan, koska tytär halusi ostaa sieltä suoristusraudan. Sillä saa hiukset sekä suoriksi että kihariksi. Minä ostin fööniin, koska tytär haluaa meillä olevan oman fööninsä takaisin. Ostin Remingtonin föönin jossa on ihmevaikutus, eli se poistaa sähköisyyden hiuksista. Kerron lisää kun kokeilen. Käytimme plus-alennuskuponkeja: 30 euron ostoksesta sai 10 euroa alea. Ihan hyvä.


Kotimatkalla poikkesin naapurissa. Rouva oli ollut sienimetsällä, mutta enimmäkseen oli tuliaisina vain hirvikärpäsiä. Sovimme torstaista käyntiä Tampere-talolla. Silloin on matkailumessut ja menemme sinne yhdessä.


Illalla pesin akvaarion ja sitten painelin saunaan. Kylläpä tuli taas hyvä olo. Tulostelin pari laskua asiakkaille ja poika vei ne postilaatikolle. Huomenna olen menossa tyttären kanssa katselemaan autoja.