Poika teki tavallista enemmän kotihommia. Aamulla teki minulle leivätkin. Sitten käytti koiran pihalla ja vei kierrätyspisteeseen jätepaperit, metallit ja pahvit. Päivällä toimi autonkuljettajana ja illalla vei puutarhajätteitä kompostiin.


Tytär sen sijaan ei tehnyt oikeastaan mitään huomisen kirppistapahtuman avuksi. Hänen piti pestä akvaario, jotta saisimme myytyä sen huomenna. Manjaana vaan! Ehtii kuulemma siivota sen aamullakin. Poika haki siskonsa kaupungista ja täällä kotona me herkuttelimme pannukakulla ja omenaherkulla. Tästä laivakokin herkusta tuli muuten hyvää. Se oli uunissa noin 40 minuuttia ja asteita oli 225. Suosittelen kokeilemaan!


Minä selailin autopokkaria ja muitakin autoilmoituksia. Löysin yhden aika kiinnostavan auton. Nyt pitää vain ottaa selvää kirjanpitäjältä, mikä on edullisin vaihtoehto auton ostossa. Ostaa firmalle vai itselle? Entä se liisaus? Auto on muuten toiminut taas tänään hyvin.


Päivällä ajelin palauttamaan loton ja osallistumaan kimppaveikkaukseen. Vein kirppismainoksia huoltoasemalle. Siellä sain ”vanhan ystäväni” eli paikallisen rapajuopon kimppuuni. Hän vakuuttaa aina suureen ääneen rakastavansa minua. Niin nytkin. Yritti vielä halata, mutta minä pakenin autooni. Mies lähetteli vielä lentopusuja perääni.


Kaverini kävi meillä illalla. Nyt hän sai esitellä uutta autoaan tyttärelleni. Joimme kahvit ja söimme pannaria ja sitä omenaherkkua. Minä leikkasin nurmikon illalla. Juuri kreivin aikaan, koska heti kun sain homman valmiiksi, alkoi sataan. Leikkuujälki on kyllä aika rivon näköistä Ruoho oli kosteaa ja pitkää, lisäksi leikkuri sammui vähän väliä. Hiki siinä hommassa kyllä tuli.


Tulostelin huomiseksi yritykseni mainoksia. Jaan niitä pihakirppiksemme kävijöille. Tavarat on pihavarastossa ja sieltä ne vaan laitetaan sitten esille. Vaihtorahaa ei ole yhtään varattu, eikä pihakatosta koottu. Naapurin mies lupasi kyllä tulla auttamaan kokoamisessa. Toivon aurinkoista keliä ja paljon ostajia!