Sain taas pojan kanssa riidan aikaiseksi. Yleensä meillä on rauhallista hiljaiseloa, mutta taas oli tappelua. Ei oikeaan tappelua, mutta kärhämää. Minä en pidä siitä että poika on oppinut koulussa kiroilemaan ja hänellä on tapana huutaa. Yritän karsia ne jutut pois.


Itse olin väsynyt ja siksi pahalla päällä. Heräsin yhdeksän aikaan ja koko ajan vaan väsytti. Nukuin pikapäikkärit yhden maissa. Siis alle puolentunnin unet.


Lähdin sitten tyttären kanssa Tampere-päivän tilaisuuksiin. Kävimme yhdessä syömässä Finlaysonin alueella. Sitten poikkesimme Tallipihalla räiskäleille. Pikavierailu Finlaysonin kirkkoon ja sitten Vapriikin näyttelyihin. Aika kävi tiukoille ja Pellavan lumo näyttely jäi näkemättä. Muuten meillä oli oikein hauskaa yhdessä. Tyttären kanssa oli mukava jutella. Ja hän on niin kohteliaskin. Olisiko hyvin kasvatettu?


Kotona katselin eilen illalla tallennetun Ryhmä Pullmanin jakson. Mukava sarja ja hyvät näyttelijät. Pojan kanssa hieroin sovintoa, tai oikeastaan selvitin tarkemmin kantaani. En halua päästä tietokoneelle juuri ennen puoltayötä: väsyneenä ja ilman toimeliaisuutta. En ehdi ja jaksa edes kiertää tätä blogimaailmaa. Muutenkin kotihommat painottuvat kummasti iltaan. Koiran ruokinta ja ulkoilutus, pyykit, astianpesut, iltapalat, tv-töllöttelyt, sähköpostit jne.


Huomenna on varmasti hyvä päivä. Ainakin päätän niin aamulla. Hyvää tulevaa viikkoa teille kaikille!