Heräsin tosiaan rytmihäiriöön aamulla kuuden maissa. Kävin juomassa vettä ja otin verenpainepillerini. Kohtaus meni ohi ja nukuin melkein yhdeksään asti.


Fonectan puhelinmyyjä herätti minut. Sovimme että ilmoitan hänelle maanantaina ilmoituksestani. Suunnittelen sen viikonloppuna. Toivottavasti maksun saa kahteen erään.


Maksuja on nyt tosi paljon rästissä. Tampereen sähkölaitokselta tuli pari laskua kahden päivän välein. Heillä on ollut ongelmia laskutuksen suhteen ja nyt kuluttaja saa kärsiä niistä.


Aamulla soitin Nordeaan henkilökohtaiselle pankkineuvojalleni. Hän oli varattu, mutta soitti minulle takaisinpäin. Sovimme tapaamisen viikonpäästä maanantaille. Kysyn autolainaa, joka ympätään asuntolainan yhteyteen.


Soitin alihankintaa ehdottaneelle yritykselle. Toimistossa oleva nainen ei osannut vastata kaikkiin kysymyksiini. Heidän pääpomo soittaa minulle maanantaina. Jos saan kiristettyä korvaussummaa ylöspäin, voisin ottaa homman tai kaksi vastaan.


Soitin myös siskolleni ja me juttelimme aika kauan. Meinasin myöhästyä töistä, vaikka olin menossa vasta klo 13.00 paikalle. Työ sujui ihan OK, perhe ei ollut paikalla.


Sain tänään yhteydenoton uudelta asiakkaalta. Menen heille maanantaina. Joko pesemään ikkunoita tai sitten vaan siivoamaan. Rouva oli ulkomaalainen ja puhui vähän hoonosoomea. Mukava saada uusi asiakas!


Poika on menossa huomenna kouluun, vaikka on lauantai. Heillä on koululla avoimet ovet eli kotiväenpäivä. Olen menossa sinne puolenpäivän aikaan ja sitten poika saa mennä parturiin. Hänellä on kutsunta ensi torstaina ja olisi syytä olla siistinnäköinen.