Nukuin todella pitkään. En jaksanut lähteä autokaupoille, asia ei vaan nyt huvittanut. Olin yöpuvussa ihan iltapäivään asti. Nauratti eilen vakuutusyhtiöltä tullut lehti: yrittäjät eivät osaa rentoutua ja kärsivät stressistä. No, minä ainakin osaan laiskotella ja stressiäkään ei ole liiaksi.

 

Iltapäivällä sentään kävin kaupassa. Ostin valmispurkin, missä oli siemenet ja multa valmiina. Tarkoitus on kasvattaa persiljaa. Onnistuukohan näin syyspimeällä? Lisäksi ostin rahapuun ja istutan sen vielä illalla. Mullan sekaan suositellaan hiekkaa: taidan käydä hakemassa leikkipuiston hiekkalaatikosta kourallisen. Rahapuun sijoitan asuntomme rahanurkkaukseen, siis feng shuin oppien mukaan. Katsotaan ja ihmetellään sitten tulevaa rahavirtaa!

1904098.jpg 

Matkalla hain pojalle ja itselleni pitsat. Pitsamiehen mielestä sain pitsat liian hitaasti ja hän antoi minulle ilmaiseksi ison pullon limskaa. Otin juoman, vaikka meillä ei kukaan juo limonadia. Onpahan sitten vierasvaraa. Tämä pitsamies on hyvä yrittäjä ja uskon että hän tulee menestymään hyvin. Asiakaspalvelussa ei voi olla liian kohtelias.

 

Siivosin tänään autoni oikein kunnolla. Ennen imurointia otin isommat roinat pois auton lattialta. Siellä oli pulloa ja purnukkaa. Ässäarpoja, papereita ja ihan vaan roskia. Minä en heitä auton ikkunasta koskaan roskia ulos ja sen kyllä huomaa. Minusta on tosi törkeää kun jotkut heittävät huoletta roskat maahan. No, auton sisäosat ja ikkunat on nyt pesty.

Poika on ehkä yöllä siskonsa ja tämän poikakaverin kuskina. Tilaavat pojan hakemaan heitä ravintolasta. Siinä oli yksi syy auton siivoamiselle. Toinen syy oli se että rahapuu kaatui kuljetuksessa auton penkille. Ajattelin että samalla kun imuroin penkin, imuroin koko auton. Poikaa varoittelin yöllä ajamisesta, lähinnä siitä että voi olla jo liukasta. Yöksi on luvattu vain pari astetta lämpöä.

 

Lapseni ovat menossa huomenna siskonsa syntymäpäiville. Vai pitäisikö sanoa siskopuolensa synttäreille? Sama isä, eri äiti. Minä olen menossa Plevnaan iltapäivällä syömään. Omakotiyhdistyksemme hallitus kokoontuu ideoimaan tulevaa toimintaa. Ilmassa on kyllä kaikki draaman ainekset. Hallituksessa on eripuraa ja sihteeri sekoittaa pakkaa vielä lisää. Toivottavasti kokous ei mene ihan tappeluksi.