Tietysti nukuin taas pitkään. Olin yöpuvussa iltapäivään asti. Kyllä nämä viikonloput ovat sitten rentouttavia!

Aamupalan ja lehtien luvun jälkeen siirryin pihahommiin.


Leikkasin oksasaksilla pihasyreenin juurelta vadelmat sekä rikkakasvit pois. Pussitin roskat jätesäkkiin. Toisen säkillisen pussitin pojan kanssa. Laajensin nimittäin raivausaluetta. Vielä jäi tienpuoleinen oja läpikäymättä. Siellä kasvaa koristevadelmaa sekä yksi koivu poikasineen. Aion hävittää nekin pois.


Poika sai kantaa pihalaattoja varaston oven eteen. Niitä ei ole nyt ihan täydellisesti asennettu, mutta ovatpahan nyt oikealla paikallaan. Noin viisi vuotta meni että saimme ne siirrettyä talon nurkalta, missä laattakasa oli nököttänyt. Hain pojalle ja itselleni pitsat. Huomenna aion kyllä laittaa oikeaa ruokaa: uunikyljyksiä ja veneperunoita.


Kasasin taas pari kassillista jätepaperia. Tekisi mieli laittaa postilaatikkoon tarra: ei mainoksia. Kokeilin sitä kerran, mutta otin tarran sitten pois. Osa ilmaisjakelusta on ihan luettavaa, ja täytyy siis hyväksyä se mukana tuleva roskaposti.


Vetäisin iltapäivällä reilut kahden ja puolentunnin päiväunet. Olin niin väsynyt herätessä että teki mieli vaan jatkaa unia. Tuntui että voisin nukkua kaksi kertaa kellon ympäri. Heräsin kuitenkin katsomaa kahta lempisarjaani: Remontit rahaksi (Jim) ja Ryhmä Pullman (TV 1).


Tänään on ollut oikein hyvä päivä, vaikka mitään erikoista ei ole tapahtunutkaan. Tai ehkä juuri siksi. Puhelin ei ole soinut ollenkaan ja olen touhuillut vaan täällä kotona.


Takaraivossa painaa vähän bisneshommat: uudet mainokset on tehtävä ja laitettava jakeluun. Lehtimainontaa on lisättävä jne. Ehkäpä huomenna otan ne asiakseni.