Sain kun sainkin nukuttua pitkään, heräsin vasta kymmenen jälkeen. Unet olivat kyllä levottomia ja pahoja, kuten ne ovat olleet jo pitkään. Stressiä?


No, normaalisti aamupala ja sitten tein ruokaa. Eli valmistin lihamakaronilaatikkoa. Nyt laitoin munamaidon sekaan kermaa. Ja hyvää tuli!


Lähdin hammaslääkäriin jo kahden jälkeen, koska oli tarkoitus käydä kirjanpitäjän juttusilla. Tapasin kirjanpitäjän ja kysyi onko hänellä aikaa yhdelle kysymykselle. Kuulemma oli, jos olen nopea. Hän oli juuri menossa kahville. Toivonpa tosiaan että joskus tapaisin tämän naisen kiireettä. No esitin kysymykseni auton hankinnasta enkä saanut ollenkaan täsmentävää vastausta. Moni asia vaikuttaa hankintaan: ajetut kilometrit, yhtiömuoto, auton ikä ja hinta jne.


Hammaslääkärini osasi valaista minua autoasiassa enemmän. Hän kehotti menemään autoliiton sivulle ja etsimän laskuria. Liisausautoja saa nykyään muitakin kuin uusia. Sekin asia on selvitettävä.

Hammaslääkärikäynti oli taas aika rasittava. En ole kuulemma hankalin potilas, mutta luulen että olen hankalimmasta päästä. Vähän väliä pyysin taukoa hengittämiseen ja nielaisuun. Herjailimme puolin ja toisin ja oikeastaan käynti oli mukava.


Kahden hampaan paikkaus puudutuksineen maksoi 150 euroa. Kelavähennys huomioituna. Vein kaupunkimatkallani yritykseni mainoksia kahteen eri kauppaan. Uusia asiakkaita saisi taas tulla.


Sain taas puudutuksen, kuten yleensä. Puudutus kesti 4,5 tuntia. Oli aika vaikea syödä ja juoda sen aikana. Kotona katselin pari sarjaa ja join varovasti teetä. Leipää syödessä taisin pureskella ikeniä ja huulia vahingossa. Kun ei ollut tuntoa.


Illalla laitoin koiralle ruokaa normaaliin tapaan. Se söi vain osan kuten eilenkin. Vein sen pihalle ja sitten se innostui syömään lisää. Poika käytti koiraa uudestaan ulkona. Kakka tuli muttei pissaa. Täytyyköhän sitä vielä viedä yölläkin ulos?