Eilinen sotku puheenjohtaja-asiassa vei minulta yöunet. Heräsin jo klo 6.00 aamulla. Ja tietysti näin pahoja unia. Tuskin sen arvoinen asia, mutta mitä mielelleen tekee?


Katselin aamuteeveestä Pate Mustajärveä ja Costello Hautamäkeä. Pate on todella juntti, onneksi Costello hoiti puhumisen enimmäkseen. Fiksun tuntuinen kaveri.


Menin Pispalaan hommiin. Tietysti yhdellä kadulla oli pakettiauto parkissa niin että se tukki koko kadun. Myöhästyin hieman. Siivoukseen meni aikaa kolme tuntia. Nyt minuun luotettiin niin että pariskunta lähti asioilleen minun siivotessa. Seuraavan kerran menen heille kuukauden päästä. Oli muuten aivan mahtavaa ihailla Pyhäjärven näkymiä työn lomassa.


Vein yh-yhdistyksen paperit verotoimistoon ja pyysin oikein kuitin asiasta. Minulla oli kova nälkä ja matkalla mietin ruokapaikkaa. Viinikassa oli Teivon lihan ruokala ja menin sinne. Palvelu oli oikein loistokasta ja söin neljän euron lihapulla-peruna-salaatti annoksen.


Matkasin kotiin ja meni melkein heti päikkäreille. Pojan kanssa katselin ensi ampumavälikohtauksesta uutiset. Voi tätä maailmanmenoa!


Illalla soitin siskolleni. Ehdotin että poika menisi hänen luokseen vasta koulun syyslomalla: lokakuun puolivälissä. Samalla kerroin hänelle meidän pj-jupakasta omakotiyhdistyksessä. Sisko kannusti olemaan fiksu ja filmaattinen. Saa nähdä millä tuulella olen huomenna kokouksessa?