Kuukahdin eilen illalla jo ennen puoltayötä unten maille. Pyykit jäi koneeseen ja blogi ilman päivitystä. Olen nyt kirjoitellut tänne kohta kolme vuotta päivittäin. Ehkä kolme kertaa on jäänyt sen päivän juttu kirjoittamatta. Mutta tässä siis eilistä:

 

Aamulla tein kattilallisen riisipuuroa ja laitoin saunan lämpiämään. Herättelin pojan puolenpäivän maissa. Hän oli käynyt yöllä hakemassa siskonsa kaupungilta autollani. Tyttären poikakaveri ei tullut samalla kyydillä. Toivottavasti heillä ei ollut mitään riitaa ravintolareissulla.

 

Saunan jälkeen lähdin Plevnaan syömään ja otin matkalla kaverini kyytiin. Poika lähti siskonsa kanssa pikkusiskopuolen synttäreille. Meillä oli Plevnassa omakotiyhdistyksen hallituksen suunnittelukokous. Muuten meni OK, mutta kahdella naisella tuli kärhämää keskenään. Siinä meni ruokailu kyllä aikalailla pilalle. Olisivat voineet hoitaa sanailunsa muualla. Minä söin valkosipulifriikin päiväunen (150 g ulkofilepihvi, kynsilaukkavoita, valkosipuliperunaa, valkosipulihilloketta sekä Plevnan haudutetut juurekset).

 

Illalla poika kauhisteli valkosipulin hajua. Kuulemma Suomen Pelkokerroin voisi ottaa yhdeksi testiksi sen, kuinka kauan kilpailija kykenee olemaan vessassa. Siis minun käyntini jälkeen. Ja kävin siis vain pissalla. Valkosipuli tuoksui vielä tänäänkin…

 

Illalla poikkesin yhdessä asuntoesittelyssä. Sovin myyjän kanssa että menen haamuostajaksi, eli kehumaan taloa muiden ostajien kierrellessä. Paikalla ei vain ollut muita. Tein pikakierroksen esittelijän kanssa. Sitten menin puistoon puun taakse piiloon, kunnes välittäjä lähti talosta pois. Autoni oli nimittäin naapuritalon pihassa. Olin siinä myytävän talon naapurissa meinaan kahvikylässä.