Soitin aamulla verotoimistoon ja kyseessä oli taas se autoasia. Nyt pitäisi arvioida ajokilometrit, sekä firman että omat ajot. Arvioida myös paljonko vuodessa menee bensaa, vakuutusmaksuja, auton huoltokuluja jne. Jos auto on firman nimissä, niin kaikki siihen kohdistuvat kulut saa vähennettyä. Jos taas auto on oma, saa työajokilometrit laskuttaa firmalta. Aika kinkkistä!


Ajoin Linnainmaan terveysasemalle mittaamaan verenpainettani. Ensimmäinen mittaus antoi hieman kohonneet arvot, mutta toisella mittauksella ne olivat ihan normaalit. Menen lääkäriin parin viikon päästä ja hän arvioi on verenpainelääkitykseni kohdallaan. Minun piti mittauttaa viimeisen puolenvuoden aikana säännöllisesti ne paineet. Jotenkin asia vain jäi. Toivottavasti lääkäri on tyytyväinen muutamaan mittaukseen, jotka ehdin tekemään nyt lähiaikoina. Kävin syömässä terveyskeskuksen ruokalassa. Yllättävän hyvää ruokaa olikin.


Sitten menin Takahuhtiin vakituisen asiakkaan luokse. Perheen poika tuli hetken päästä koulusta kotiin. Hänestä ei oikein saa juttukaveria, hiljaisen oloinen nuorimies. Kun lähdin kotia kohti, auto taas temppuili. Ensin se käynnistyi OK ja sitten sadan metrin päässä jämähti paikoilleen. Musta Porsche meinasi ajaa autoni perään. Auto käynnistyi taas ja pääsin kotiin.


Minulla on nyt sämpylätaikina nousemassa. Teen solmusämpylöitä. Leipominen on hyvää terapiaa, vaikka en minä nyt kyllä terapiantarpeessa oikeastaan ole. Tänään olen saanut mielestäni aika paljon aikaiseksi. Ja tuli yksi tilauskin: maanantaina menen pesemään omakotitaloon ikkunoita. Eilen myin vakiasiakkaalle lisätunteja. Hän haluaa että pesen heidän vessojen seinäkaakelit. Normaalin siivouksen yhteydessä sain aina muutaman pestyä, mutta homma vain venyi. Nyt sovimme että menen sinne ”ylimääräiselle” käynnille ja keskityn vain kaakeleihin.


Eilen tilasin lisää käyntikortteja, mutta sähköpostiini ei ole vielä vastattu. Tänään varasin eräälle yhdistykselle linja-auton Ikean reissua varten. Bussin vuokra oli noussut 50 euroa viimevuodesta polttoainekustannusten takia. Päivänreissu kuljettajineen maksaa nyt 400 euroa, ei mielestäni paha hinta. Tampere-Espoo-Tampere.


Tästä taisi tulla erittäin sekava sepustus, mutta poika tuossa kyttää koneelle pääsyä ja yritän kiirehtiä. Viimeistään tammikuulla yritykseni ostaa oman tietokoneen, eikä tarvitse jonotella ja kiirehtiä tälle koneelle. En ehdi taaskaan kiertelemään teidän blogeissa, mutta jospa huomenna sitten.

Viettäkää mukava viikonloppu!!!