1948341.jpg

Pihakatos kaatui eilen kovassa tuulessa. Se oli lentänyt omenapuuhun ja poika oli sen pelastanut maanpäälle. Kun minä saavuin kotiin, niin purin katoksen ja laitoin osat pihavarastoon. Putkiosat on nyt merkattu hyvin, eli seuraava kokoaminen sujuu nopeasti.


Tänään olin uuden asiakkaan luona siivoamassa ja ikkunoita pesemässä. Vastassa oli israelilainen nuori nainen vauvan kanssa. Vauva oli suloinen ja rouva oikein ystävällinen. Äiti lähti lapsensa kanssa ulkoilemaan siksi aikaa kun minä siivosin. Kokonaistyöaika oli noin kolme tuntia. Autoni oli taloyhtiön pihalla Tammelassa parkissa ja onneksi en saanut parkkisakkoa.


Rouva soitti vielä minulle ja kyseli sainko sakkoa. Samalla hän tiedusteli olinko unohtanut vessan lattian siivouksen? Moppasin sen kyllä, mutta en käyttänyt runsasta vettä. Sovimme että seuraavalla kerralla keskityn enemmän siihen kohteeseen. Kiittelin hyvästä palautteesta.


Aamulla sovin Fonectan ilmoitusmyyjän kanssa mainoksestani keltaisille sivuille. Siis puhelinluetteloon. Saan mainoksen oikovedoksen parin viikon sisään. Lasku tulee sitten perässä: 390 euroa + ALV.


Siivoilin kotona papereita. Nyt ne on niputettu jokseenkin järkevästi. Aika iso osa lähti paperinkeräykseen. Kaiken maailman papereita ja lehtiä sitä tuleekin säilöttyä!


Laitoin tänään sähköpostia kolmeen eri kohteeseen ja asiana oli yritykseni mainonta. Kahteen lehteen mainos ja yhteen nettisivuun mainos linkillä. Huomenna suunnittelen postilaatikkomainokset ja vien ne kopioitavaksi.


Tänään kävin leipomon myymälässä ja nyt meillä on pakastin täynnä leipää. Poika sai puhelun klo 22.30. Hänen kaverinsa pyysi kyytiä kaupunkiin. Ja toinen kaveri olisi tulossa mukaan. Poika lähti kyytimieheksi, bensarahaa luvattiin 10 euroa.


Huomenna minulla on pakollinen vapaapäivä, koska tilauksia ei ole. Käytän päivän lepoon ja mainosten suunnitteluun. Lisäksi käyn omalääkärillä.