Aamulla käynnistelin autoani ja se ei meinannut käynnistyä. Sitten se lähti käyntiin ja sammui samantien. Käynnistyi taas ja sammui. Silloin ajattelin jo töiden peruuntumista ja suunnittelin varasuunnitelmaa. Lopulta sain auton käyntiin ja se toimikin aika hyvin koko päivän.


Ensin hain osoitteita omalta alueeltani siihen pihakirppistapahtumaan. Googlen kartta ei anna aina tarkkoja sijainteja. Ja minä haluan olla tarkka, vaikka tästä hommasta en heru yhtään euroa. Ensimmäinen työkohteeni oli Uudessakylässä. Pari tuntia kului siivotessa. Järjestelin kylpyhuoneen tavarat uuteen uskoon normaalin siivouksen yhteydessä. Uskon että mies on tyytyväinen tulokseen.


Jatkoin matkaa ja vein kirppisilmoitukset kopioitavaksi Tehokopioon Sammonkadulle. On muuten hyvä firma ja siellä on aina koira paikalla. Taas se nuuski minut tosi tarkasti. Etsin vielä yhden osoitteen työntekijän avulla netistä. Sain kaikki pampulat karttaan oikeille paikoille ja tilasin 500 kopiota. Hinta on 21 euroa ja kopiot ovat valmiina huomenna.


Juuri kun poistuin Tehokopiosta, sain puhelun. Eräs kirppikselle ilmoittautunut mies ilmoitti että hän antoi väärän osoitteen ilmoittautuessaan. Haloo! Voiko joku unohtaa oman kotiosoitteensa? Näköjään voi. Oli myöhäistä ilmoitella koska paperit olivat jo painossa. Mies saa kyllä mennä itse puhumaan perheelle joka on kirppistapahtumassa mukana vastoin tahtoaan.


Ostin Sammonkadun Hesestä hampurilaisen ja jatkoi työmatkaani kohti Hämeenpuistoa. Paikalla oli perheen mies ja koira, poika tuli myöhemmin paikalle. Juttelin miehen kanssa aika pitkään: vertailimme selkäsärkyjemme hoitomuotoja. Sain hommat hoidettua ja kiirehdin uuden asiakkaan luokse. Matkalla poikkesin Sokokselle syömään salaattia. Auto toimi yllättävän hyvin, minä tosin suorastaan aina rukoilin sitä käynnistäessä.


Petsamossa minua odottikin todellinen lukaali. Arvotaidetta, mittava saunaosasto ja täysimittainen kuntosali. Talon keittiö oli kaksi kertaa suurempi kuin meidän olohuone ja siellä oli kaasuliesi. Rouva oli oikein mukava. Hän siivosi ja touhusi ulkona minun käyntini ajan. Menen heille vielä perjantaina. En muistanut kysyä mistä he minut kekkasivat.


Olin aika tööt kun tulin kotiin. Mittasin autosta öljymäärän, koska auto kuulosti kuivalta. Mittatikku näytti että öljy on minimissä, eli heti huomenna uutta öljyä ostamaan. Pojalla on huomenna aamulla ajotunti ja heti sen perään kuorma-auto inssi. Toivottavasti se menee läpi.