Minulla oli pikaripuli aamulla. Sain käydä vessassa useamman kerran. En tiedä mistä tauti oli tullut. Vähän epäilytti lähteä töihin. Ajattelin että jos istun topakasti ja en piereskele, niin pärjään. Ja niinhän se päivä onnistui.


Matkasin Peltolammille vanhuksien luokse. Heillä on aina niin siistiä, että siivous tuntuu aika turhalta. Mutta tärkeintä onkin se juttelu ja kahvittelu. Tänään meillä oli taas oikein hauskaa yhdessä: juttelimme monista asioista. Yritin muistaa olla vain kuuntelijana. Pariskunta kertoi yhdessä hauskoja muistoja. Maksun sain käteisellä ja sovimme että menen heidän luokseen taas kolmen viikon päästä.


Sitten matkasin Hämeenpuiston lähelle vakiasiakkaan luokse. Koira oli vastassa: se on aina ihan hiljaa kun soitan ovikelloa ja sitten menen avaimella sisään. Jos paikalla on perhettä, se haukkuu ihan hurjasti ovikelloa. Aivan samoin toimi koiramme, silloin kun sillä oli vielä kuulo tallella.


Matkasin jo kotia kohti, kun tytär soitti minulle. Tein uparit ja kävin hakemassa tyttäreni kaupungista. Vein hänet kotiinsa ja sitten omaa kotia kohti. Tyttären poikakaveri oli työmatkalla Virossa. Kotona katselin telkkaria ja join teetä.


Eräs yhdistys  missä olen puheenjohtajana, oli saanut kirjeen verottajalta. Aika tiukkasävyinen kirje olikin. Viikon sisään on toimitettava asiapaperit, ettei tule veronkorotusta. Soitin taloudenhoitajallemme ja sihteerille. Huomenna soitan verotoimistoon ja kysyn lisäselvitystä. Ehkä tarvittavat paperit ovat minulla, mutta en aio nyt yöllä laittaa taloa mullinmallin papereiden vuoksi.


Kävin illalla kaverillani teellä. Poika oli kuskina mennen ja tullen. Paluumatkalla kävimme lähikaupassa. Taas kerran joku oli poistanut yritykseni mainoksen ilmoitustaululta. Teippasin uuden mainoksen esille. Matkalla veimme jätepaperit ja pahvit keräyspisteeseen. Olipa mukava tavata kaveriani. Hän on aikoinaan myynyt Fonectaan näkyvyyttä yrittäjille. Minä sain tänään soiton siitä firmasta ja suostuin mainokseen. Huomenna taidan perua sen. Valkoisilla sivuilla haetaan yritystä nimellä ja keltaisilla toimialan mukaan. Eli parempi olla siellä keltaisilla sivuilla.


Soitin siskolleni illalla. Poika on menossa viikonloppuna hänen luokseen. Siskoni saa matkaansa kuntopyörän ja hänelle hommaamani lihamyllyn. Lihamyllyn sain tuttavaltani. Mylly on tosi iso, siihen menee vaikka kokonainen hirvenjalka kerrallaan.