Aamulla menin ensimmäiseen työkohteeseeni polkupyörällä. Ajattelin että säästelen autoa, varmistelen että pääsen toiseen kohteeseen varmasti. Ekassa paikassa oli perheen koira paikalla ja se tervehti minua innokkaasti. Sitten koira nukkui eri paikoissa: sohvalla, sängyllä ja omassa petissään. Talon alakerrassa oli tapahtunut vahinko: kuntopyörä oli laskenut öljyt allensa. Perheen tytär tuli kotiin ja soitti ovikelloa. Hän oli unohtanut avaimensa kotiin. Näytin hänelle öljyvuodon ja pyysin kertomaan äidilleen asiasta.


Pyöräilin kotiin nälkäisenä. Onneksi pakkasesta löytyi kaalilaatikkoa. Sulatin, lämmitin ja söin sen. Samalla katselin Dexterin uusimman jakson. Melko heti sain lähteä uuteen työkohteeseen ja nyt autolla. Auto käynnistyi ihan hyvin.


Vein kirppismainoksia läheiseen lahjatavaraliikkeeseen ja jätin auton parkkipaikalle käyntiin. Ilmoitin muutoksista, eli yksi perhe on perunut osallistumisensa ja sitten on se osoitesekaannus.


Petsamossa imuroin lattiat, sohvat ja pyyhin pölyjä. Pari tuntia kului nopeasti. Kysyin mistä rouva oli keksinyt juuri minut siivoamaan. Hän kertoi että Googlen kautta. Aika hyvä juttu: ostin juuri kuun vaihteessa vuodeksi näkyvyyttä Googleen. Se toimii jo nyt!


Kaverini kävi illalla näyttämässä uutta autoaan. Mersun citymaasturi oli todella kookas auto ja siinä oli jos jotakin hilavitkutinta. Kaverini oikein hyrisi tyytyväisyyttään. Ja hyvä niin. Saksan matka oli sujunut hyvin.


Kävin illalla ruokaostoksilla. Meillä oli ruoka-aineet totaalisesti loppu kotona. Nyt on varastot taas täydennetty ja pärjäämme aika pitkään. Samalla reissulla kävin Tokmannilla ostamassa siivoustarvikkeita. Samalla ostin naamarasvaa, puhdistusnestettä ja kasvovettä.


Olin aika tööt kun pääsin kotiin. Menin heti suihkuun ja laitoin pesukoneen päälle. Nyt on oikein virkeä ja hyvä olo. Huomenna on aika touhukas päivä ja yritän saada lapseni myös hommiin mukaan.