1825217.jpg
Vakituinen paikka ja normaalit siivoukset. Perheen poika tuli kotiinsa ennen kuin ehdin lähteä: kohtelias nuorimies joka lupasi olla alakerrassa työni loppuun asti. Morjestin perheen koiraa lähtiessäni ja se oli mielissään.

Eilinen tuleva asiakas ei ollut varmaan löytänyt vara-avaintaan, koska hänestä ei kuulunut mitään. Soittaa varmaan ensi viikolla.

Ostin tänään uudet silmälasit Tiimarista, hinta oli vain 2,90 euroa. Lasit ovat limenvihreät, oikeastaan aika kauhean näköiset. Siskoni kyllä toimitti että lime on muotiväri.

Kutsuin siskojani synttäreilleni sunnuntaiksi. Olivat mokomat unohtaneet synttärini. Lupasivat tulla jos vain ehtivät. Kutsuin myös siskoni tyttäret. Toinen ilmoitti tulevansa.

Huomenna onkin sitten kakunteko edessä. Ostin tänään sitä varten banaaneja, mansikoita ja kermaa. Teen kaksi kääretorttupohjaa ja kokoan niistä kakun. Onnistuu varmasti!

Olen nyt lähdössä Tallinnaan viikon päästä. Kaverini täyttää 50 vuotta ja lähdemme kolmen naisen koplalla sitä juhlistamaan. Oikeastaan ihan kivaa lähteä matkaan, vaikka sitä ensin vastustelin.

Poika on menossa huomenna siskonsa luokse kylään. Sinne tulee vierailulle myös lasteni sisko äitinsä ja siskonsa kanssa. Toivottavasti heillä on hauskaa yhdessä!