Taas tuli uusi soitto tulevalta asiakkaalta. Vanha mummeli kyseli siivousta ja hänen tyttärensä olisi se maksaja. Tyttären työkaveri oli suositellut minua. Hieno juttu! Menen Tammelaan parin viikon päästä ja seuraavan kerran lokakuulla. Näin me sovimme.

Sain aika paljon palautetta lehtijutusta. Ja palautteet olivat positiivisia. Kukaan ei kauhistellut kauheaa valokuvaa, missä minulla oli seitsemän leukaa. No, pääasia että sain mainostilaa ilmaiseksi. Ja positiivista julkisuutta. Siivous on tärkeä juttu!

Tänään matkasin työkohteeseeni bussilla. Vein matkalla starttirahahakemuksen työkkäriin. Siivous sujui OK. Paikalla oli perheen isä ja poika. Molemmat armottomia höpöttäjiä. Työn ohessa juttelimme hamstereista, olympialaisista, koulusta ja autoista. Töiden jälkeen matkasin Laukontorille. Siellä oli tarjolla lättyjä ja mehua. Helluntaiseurakunta oli jalkautunut kaupungille. Sain mukaani myös kivennäisvesipullon ja sen lahjoitin myöhemmin vävykokelaalle.

Kävin ostoksilla ja tapasin siellä kaverini. Hänellä on ollut raskasta aikaa: vanhempien kuolema ja oma avioero. Uusi asunto on vielä hakusessa. Lupasi päivittää nettisivulleni uuden tiedon: hinta alkaen 28 euroa. Eli nyt voin puhua muustakin hinnasta asiakkaan kanssa.

Ostin polkupyörään geelisatulan, tai oikeastaan satulansuojuksen. En ole vielä kokeillut sitä, mutta luultavasti se on parempi kuin nykyinen kivisatula.

Tytär poikkesi illalla. Kävimme yhdessä ruokaostoksilla. Tytär lainasi minulta pari Maku-lehden numeroa, aikoo tehdä herkkuja. Minä tein tänään vaniljavanukasta karamellikastikkeen kera. Olipa hyvää, mutta vanukas ei irronnut vuoasta.

Kävin illalla saunassa ja nyt kokeilin ekaa kertaa saunamyssyä. Se on todella totta, että löylyssä jaksaa olla pidempään myssy päässä. Myssy tosin värjääntyi punaiseksi hiuksistani.

Huomenna aion mennä töihin autolla. Toivottavasti se ei jätä minua tien päälle. Perjantaina on kaksi työkohdetta ja toiseen tarvitsen ehdottomasti autoa. Vien vaatteita UFF:lle ja haen asiakkaan maton pesulasta.