1808386.jpg
Heräsin kello 12.30 kun siskoni soitti minulle. Oli tosi hyvät ja rentouttavat unet ;-) Siskoni toi tullessaan hänen tyttäreltään tilaamani aineet meidän eläimille. Koiran nivelvaivoja auttaa toivottavasti tämä glucosamiini ja lohiöljy. Kissa saa myös lohiöljyä ruokansa sekaan.

Annoin sitä sille jo tänään: kissa oli syömässä Latzia ja annostelin siihen lohiöljyä. Kissa lopetti syömisen heti ja kummasteli ruokaa. Aikansa kierteli ja kaarteli ja sitten aloitti taas syömisen. Ravisteli kyllä suupalat aika tarkkaan. Lopulta se nuoli ruokakupin tosi tarkkaan. Sitten se ihastui lohiöljypulloon ja hamusi ainetta lisää. Öljy oli kuin huumetta sille. Koira sai illalla ruuan seassa sekä öljyn että ihmepulverin. Katsotaan nyt kuinka kunto kohenee.

Siskon kanssa join kahvit ja söin voileipiä. Eipä ollut edes pakkasessa mitään pullaan viittaavaa laittaa tarjolle. Sain siskoltani kukkasen! Oli mukava rupatella. Illalla soitin toiselle siskolleni ja hänen kanssa oli myös hauska keskustella. Onneksi en ole ainoa lapsi.

Pyöräilin vielä ennen kuutta ruokakauppaan. Tein oikein helpon ruuan ostoksistani, eli nakkikeittoa. Ostin pakastepakkauksen missä oli perunat ja keittojuurekset valmiina. Lisäksi paketti nakkeja. Keitin juurekset ja perunat lihaliemessä missä oli mausteena pippureita, laakerinlehtiä, chilijauhetta, jauhelihamaustetta, sipulia, ketsuppia ja worchesterkastiketta. Ruskistin nakit ja lisäsin ne keittoon. Keitto oli yllättävän hyvää ja se valmistui nopeasti.

Illalla kaverini soitti ja kysyi minua Kaukajärveä kiertämään. Kieltäydyin koska ruuanlaitto oli kesken ja muutenkin laiskotti. Sovimme että menemme huomenna elokuviin yhdessä katsomaan Mamma Mia elokuvaa. Kaverini hakee minut kyytiin kahden maissa huomenna. Täytyy varmaan laittaa herätyskello soimaan ;-)