Aamulla menin vakituiseen työkohteeseeni sateessa kävellen. Ajattelin säästää auton starttausta iltapäivän työkohteeseen. Sateessa olikin mukava kävellä. Asiakkaani oli ostanut mattotelineen pihaansa. Valitettavasti en voinut tampata mattoja koska vettä satoi tosi lujaa. Seuraavalla kerralla sitten. Talo oli tyhjänä, ei edes koira ollut kotona. Kotimatkalla sain soiton eiliseltä asiakkaalta.

Hän kyseli voisinko suositella jotakin imurimallia. Heidän imurinsa hajosi eilen ja ovat nyt ostamassa uutta tilalle. Ehdotin pussitonta mallia, ainakin Stockmannilla on sellainen myynnissä. Käskin kyllä kyselemään myyjiltä neuvoa, he ovat parhaita asiantuntijoita. Kuulin myös että asiakkaalle on tulossa toinen kissa syyskuulla. Kivaa siivoilla kahden kissan kanssa jatkossa. Luultavasti tulee myös leikittyä kissanpennun kanssa.

Tulin kotiin ja söin nopeasti. Sitten lähdin seuraavaan työkohteeseen, siellä oli tiedossa normaali siivous. Lisäksi pakkasin autooni raivauksessa syntyneet nyssäkät UFF:lle. Asiakas sai myös pesulassa olleen mattonsa kotiin. Homma sujui ihan OK, ainoastaan yhdestä sängystä irtosi jalka kun siirsin sitä. Tein kirjoista tunkin ja sain asennettua jalan paikalleen.

Kotimatkalla hain pitsat itselleni ja pojalle. Nyt olen lähipitseriassa jo niin tuttu että saan siellä kahvitkin ilmaiseksi. Juttelin omistajan kanssa vinkistäni. Ehdotin hänelle nimittäin että laittaisi pitseriaansa nettipisteen. Kaupunki antaisi rahat koneen ostoon jne. Samaa juttua ehdotin pari vuotta sitten läheisen lahjatavaraliikkeen omistajalle. Pitseriassa ei oikein innostuttu asiasta, nuoriso notkuilee muutenkin liikaa siellä.

Kävin vielä illalla viemässä tavaroita Kangasalan Prisman keräyspisteeseen. Sinne hujahti monta kassillista vaatteita UFF:lle. Luin sähköpostini ja vastailin niihin. Tänään tuli ensimmäinen varaus joulusiivoon. Todella järkevää olla aikaisin liikkeellä. Luulen että marraskuulla viimeistään myydään eioota. Nettisivujeni päivittäjä kaipaili tunnuksia ja salasanaa. Lähetin ne hänelle. Sivustolle liitetään sana alkaen. Eli nyt pääsen hinnoittelemaan palveluja, eikä kaikki maksa aina saman verran. Täytyy muistaa päivittää tiedot myös Eliakseen.