Nyt on sitten niin monta hommaa levällään, että meinaa hermo mennä. Oikeastaan paniikkiin ei ole todellista aihetta, mutta kuitenkin.


Pihakirppistapahtuma on ensi sunnuntaina ja mainokset on tekemättä. Sain lähetettyä lehtiin ilmoitukset tapahtumasta, mutta osanottajalista on vielä kesken. Pari osoitetta on tarkistettava ja hommattava tulostettava kartta. Sitten mainokset kopioitavaksi ja jako huoltoasemalle, lahjatavaraliikkeeseen ja ilmoitustauluille. Jääkö paljonkaan aikaa oman kirppiksen pystytykseen? Pyysin tytärtä lauantaiksi auttamaan pihakatoksen pystytykseen.


Huomenna on tulostettava yrityksen tiliote ja vietävä kuitit kirjanpitäjälle. Samalla on tarkistettava että asiakkaat ovat maksaneet laskunsa. Starttirahahakemus täytettävä ja postitettava. Vino pino laskuja odottaa maksua. Illalla on yh-hallituksen kokous. Pojalla on aamulla kuorma-auto kirjalliset. Peukutusta taas, pliis! Koko viikosta on tulossa tosi kiireinen.


Tänään päivä oli aika seesteinen. Nukuin pitkään ja aamupalan jälkeen tein hyvän ruuan. Paistoin eilen ostamani pihvit ja niistä tuli todella hyviä. Otin pihvit ajoissa huoneenlämpöön ja paistoin niitä sopivan ajan. Yleensä paistan pihvejä liian kauan ja niin niistä tulee sitkeitä. Lisäksi tein perunamuusia.


Poika ei halunnut lähteä serkkunsa syntymäpäiville, joten matkasin Ylöjärvelle vain tyttäreni kanssa. Juhlat olivat oikein mukavat. Olin kotona vasta yhdeksän jälkeen. Sitten aloin hermoilemaan näitä kaikkia paperitöitä.


Tänään oli muuten yksi työkohde. Naapurustossa asuva pariskunta pyysi minua Messukylään siivoamaan tyttärensä asuntoa. Vuokrasopimus päättyi tänään ja muovimatossa oli likaisia jälkiä: luultavasti vauvanvaunujen pyöristä tulleita. Kokeilin vaikka mitä aineita, mutta en saanut läikkiä kokonaan pois. Vaalenivat kyllä, mutta eivät lähteneet kokonaan pois.