Ostin eilen Jankan Valintatalosta kaksi einesruokaa. Iskin ne reppuuni ja kotona totesin että ruuat olivat valuttaneet nestettä reppuun. Kysymyksessä oli Atrian Kebab-riisiruoka. Otin tänään niistä toisen evääkseni kun lähdin hommiin.

Työ oli ihan OK, sujui vanhaan malliin. Ennen siirtymistä seuraavaan kohteeseen, lämmitin asiakkaan mikrossa ruuan itselleni. Juuri sen kebabruuan. Ruoka oli hyvää ja söin tyytyväisenä.

Siirryin Messukylän kohteeseen. Paikalla oli perheen kissa ja tytär. Siivoilin ihan rauhassa tunnin verran. Sitten tuli ihan kauhea tuskanhiki pintaan. Ja mahasta alkoi kovertamaan tosi kauheasti. Oli pakko mennä vessaan ja päästää paskat pihalle. Laitoin pynttyyn ja lavuaariin kloritetta reippaasti. Tytär varmaan luuli että olen vain vessaa pesemässä. Hyvä niin. Sain hoidettua siivoukset normaaliin malliin ja hakkasin matotkin pihalla.

Matkasin kotiin ja laitoin teetä itselleni. Katselin Sydämen asialla sarjaa. Tytär soitti ja ilmoitti tulevansa käymään. Hän haki pitsan lähipitseriasta ja pyysi poikaa hakemaan hänet. Poika teki ensimmäisen ”yksin matkansa” hakemalla siskonsa. Ja matka sujui hyvin.

Illalla lähdimme Ideaparkkiin. Ideana oli saada pojalle kokemusta moottoritieajosta. Otimme kaverini matkaan mukaan. Poika sai ajaa matkan mennen tullen. Kyllä meitä matkustajia vähän jännitti. Ostin Ideaparkissa lapsilleni jäätelöt ja pojalle öljyä. Haettiin myös pojalle kenkiä, mutta eipä löytynyt sopivia.

Poika saa viedä minut ja kaverini lauantaina linja-autoasemalle kun lähdemme Tallinnaan. Ja saa hakea sunnuntaina. Hyvää harjoitusta hänelle.