Nukuin pitkään ja tosi hyvin. Nyt on taas univelat kuitattu. Sain herättyäni soiton asiakkaaltani: hän pyysi siivouksen perjantaiksi. Olen ollut hänellä raivaussiivouksessa muutamana päivänä. Ihmettelin kun hän kysyi onko puhelimeni tänään pirissyt tavallista enemmän.

Hain Aamulehden laatikosta ja näin että nyt se juttu oli vihdoin lehdessä. Kuvani oli aivan karmea, mutta juttu oli hyvä. Sain tänään muutaman yhteydenoton tulevilta asiakkailta. Ensi maanantaina menen pesemään erään painofirman ikkunoita ja se homma kestää koko päivän. Ikkunoita on 21 kappaletta, mutta ne ovat melko pieniä. Parin viikon päästä menen siivoamaan asiakkaan kanssa yhdessä hänen vinttikomeroa. Mitään ei kuulemma tarvitse heittää pois, pelkkä järjestely riittää. Kehotin kyllä asiakasta miettimään poisheiton mahdollisuutta. Tavaran vähentämisellä saadaan uutta tilaa ja samalla uutta mahdollisuutta elämään.

Autonkorjaajan piti tulla vasta huomenna, mutta hän tulikin jo tänään. Laittoi sitten heti autoni käyntiin. Mutta sitten auto sammui eikä enää käynnistynyt kunnolla. Mies epäili sähkövikaa ja huomasi että autossani on paikka mihin saa kytkettyä mittarit. Suositteli autosähkökorjaamoon soittoa. Minä soittelin kaikki tutut läpi, jotta saisin autoni jonojen ohi korjaamolle. Eli verkkoja on viritelty asian suhteen.

Olin illalla lähikoulumme pihalla kuuntelemassa jatsia. The Swing Eagles soitti tosi hyvin. Harmi että paikalla oli tosi vähän ihmisiä. Konsertin jälkeen kävin ruokakaupassa. Autottomana olin tietysti liikkeellä polkupyörällä. Tyttären pyörän satula on kuin kiveä, takapuoli tulee heti kipeäksi. Huomenna ostan siihen geelisatulan.

Vielä illansuussa tuttavapariskuntani kävi meillä. Mies tietää autoista tosi paljon ja hän tutkikin autoani. Sai sen tietysti käyntiin. Hän epäili myös sähkövikaa. Kehotti minua kyselemään korjaamolla vikaa lamba-anturista. Soitan huomenna korjaamolle ja kyselen korjausaikaa.

Tietokone muuten toimii taas tosi hyvin. Eli eipä kaikki asiat ole huonosti. Nyt vaan auto kuntoon ja lisää asiakkaita. Kaikki sujuu hienosti!