1843503.jpg   1843505.jpg
En taida olla viherpeukalo. Istutin keväällä kehäkukan siemeniä ja edelleen odottelen kukkaloistoa. Taimet ovat sormenmittaisia ja kukista ei ole tietoakaan. Pujo kyllä kasvaa pihassa oikein komeasti: se on kohta lähellä kahta metriä.

Vakipaikassani oli perheen koira minua vastassa. Sitä piti rapsutella ja silitellä. Sitten se meni tyytyväisenä nukkumaan sohvalle. Perhe oli hommannut jo pariviikkoa sitten mattojentamppaustelineen. Ihan kait minua varten. Viime käynnillä satoi vettä, joten en päässyt mattoja hakkaamaan. Eipä paljoa harmittanut ;-)

Tänäänkin satoi vettä, mutta ilma kirkastui ja sade loppui. Pyyhin telineen kuivaksi ja hakkasin yhden suuren maton. Huh, huh. Raskasta hommaa. Telinekin oli siirretty kauemmaksi, eli sain kantaa mattoa aika matkan. Kolmen tunnin siivousaika ei riitä millään kaikkien mattojen tamppaukseen. Täytyy käsitellä matot pienissä erissä.

Tulin kotiin ja lämmitin itselleni Atrian kebabaterian. Eilen sain vastaavasta ruuasta ruokamyrkytyksen, mutta se johtui siitä että pakkaus oli viallinen. Tänään ruoka ei aiheuttanut mitään vaivoja. Poika oli käynyt ruokatunnilla kotona ja unohtanut avaimet sisälle. En lähtenyt mihinkään asioille, koska odottelin hänen kotiintuloa.

Olen lähdössä huomenna Tallinnaan. Nyt sitten ihmettelen mitä pakkaan mukaan. Tyypillisesti naistentapaan huokailen: ei ole mitään päälle pantavaa! Säätilaksi ennustetaan puolipilvistä ja mahdollisesti sadetta. Housut vai hame? Vai molemmat? Minulla ei taida edes olla tanssikenkiä. Jos nyt joku sitten tanssiin hakisi. No, täytyy muistaa ottaa ainakin passi ja verenpainelääkkeet mukaan.

Lähden vielä ruokakauppaan hakemaan pojalle evästä viikonlopuksi. Käymme ehkä vielä yhdessäkin autoajelulla. Huomenna ja sunnuntaina poika saa olla minulla ja kaverillani kuskina. Reissumme lähtö- ja päätöspaikka on Tampereen linja-autoasema.

Mukavaa viikonloppua Teille kaikille!