Menin päivällä Pispalaan uuden asiakkaan luokse. Siivous kesti kolme tuntia, mutta laskutan kolmesta ja puolesta tunnista. Sovimme näin, jotta saan matkoistakin korvauksen. Seuraava käynti on kuukauden päästä. Eli sain vakiasiakkaan! Pispalassa on muuten aika hankala autoilla: kadut ovat tosi kapeita. Jos joku tulee vastaan, on pakko peruuttaa.


Ajelin kotiin syömään. Ruuan jälkeen tuli rytmihäiriö. Se kesti noin puolituntia. Vielä automatkallakin sydän jumputti aika lailla. Lähdin tutustumaan uuteen asiakkaaseen Pyynikille. Sovimme kaksi käyntiä ja silloin siivoan heidän keittiönkaappeja. Jatkossa toivovat kotisiivousta parin viikon välein. Hienoa! Voin sovittaa käynnit toisen keskikaupunki asiakkaan käyntien mukaan.


Tapaamisen jälkeen kiirehdin kirjatyöryhmän kokoukseen Hatanpäälle. Ehdin hyvin kokoukseen ja join siellä kahvit. Kirjaan toivotaan vielä lisää valokuvia ja lupasin etsiä niitä. Kokouksen jälkeen menin kaverillani käymään. Join sielläkin kahvit ja söin suklaata.


Illalla setvin sähköpostini ja kirjasin pihakirppikselle osallistuvat listalle. Vastasin kaikkien sähköposteihin ja siihen kului melkein tunti. Päivitin omakotiyhdistyksen nettisivut samalla. Käytin koiran pihalla ja vein uuden asiakkaan laskun postilaatikolle. Pojalle hyvät yöt ja tänne päivittämään blogia.


Huomenna on uusi asiakas ensin ja sitten vanha vakituinen. Ehkä lähdemme pojan kanssa taas ajelemaan, hän jo kyseli ajamisia. Voisimme käydä Ylöjärvellä vahinkotavaraliikkeessä. Siellä on kuulemma nyt HK:n tavaraa myynnissä. Makkaroita, eineksiä jne.