1831546.jpg
Paistoin eilen illalla kaksi kääretorttupohjaa. Aamulla tein täytteen ja vatkasin kermavaahdon. Sain kakun jääkaappiin tekeytymään yhden maissa. Kissa oli minulla apulaisena ja se yritti nuolla kaikki kulhot. Kakku oli hyvää, mutta minusta sen ulkonäkö oli lähellä lihamureketta. Päällä oli kermavaahtoa, suklaarakeita, nonparelleja ja appelsiinin makuisia rakeita.

Laitoin uudelle asiakkaalle viestin tänään, kyselin sitä hänen avainta. Asiakas vastasi ja kertoi että avain on tulossa minulle postissa. Pääsen sitten siivoamaan hänen luokseen keskiviikkona. Toinen asiakas soitti tänään. Lupasin mennä hänen luokseen tutustumiskäynnille huomenna. Asiakas asuu Peltolammilla. Siivousta on tiedossa kolmen viikon välein. Tänään oli uusi asiakas ottanut yhteyttä sähköpostilla. Vastasin hänelle ja ehdotin tapaamista. Olen aika tyytyväinen yritykseni tilanteeseen!

Siivosin päivällä oikein kunnolla: imuroin ja moppasin lattiat. Pyyhin pölyt ja siivosin vessan. Vaihdoin pyyhkeet. Muutin eteisen järjestystä, nyt kokonaisuus on entistä parempi. On tosi mukava oleilla siistissä kodissa!

Synttärivierailta ei ollut montaa. Siskoni tuli viiden maissa ja toisen siskoni tytär tuli tyttärensä kanssa kuuden jälkeen. Nuorin vieras eli tämä puolitoistavuotinen oli illan tähti. Aivan ihana tättähäärä! Söi kakkua yllin kyllin. Tyttäreni tuli kotiin juuri kun muut vieraat olivat lähteneet. Tyttären poikakaveri tuli tytärtä hakemaan ja joi samalla kahvit.

Kävin vielä illalla nostamassa pojalle rahaa. Huomenna on inssi ja se maksaa 33 euroa. Uskon että poika läpäisee nyt insinööriajon. Ei ole tietysti haitaksi, jos peukutatte!