Nukuin tosi huonosti viime yönä. Näin pahaa unta: autoni ja rahapussini oli varastettu. Heräsin kaksikin kertaa yössä. Hain aamulla lehden ja totesin ettei toimittajan tekemä juttu ollutkaan siinä. Valokuvaaja oli laittanut tänään kaksi kuvaa sähköpostiini. Ne olivat ihan karmeita: olen todella ruma läski. Ehkä juttu on huomisessa lehdessä, ehkä ei. Mainokseni oli kyllä tänään Aamulehdessä.

Olin hommissa kolme tuntia vakiasiakkaallani. Työ sujui ihan normaalisti. Pesin kivilattiat sitruunantuoksuisella pesuaineella ja parketit sekä laminaatit toisella aineella. Lasku jäi pöydälle.

Tulin kotiin ja söin viimeisen annoksen kaalipataa. Laitoin uuniin kinkkukiusausta valmistumaan. Tavallisen kerman sijaan käytin kolmen juuston kermaa. Hyvää oli!

Katselin Sydämen asialla sarjaa ja sitten kävin Prismassa ostamassa kopiopaperia. Tulostin tänään yrityksen tiliotteen kirjanpitäjää varten. Oma tilini on melkein nollassa, taitaa olla pakko siirtää yrityksen tilitä rahaa käyttövaraksi. Illalla kävin vielä ruokakaupassa ja ostin aletuotteita.

Huomenna olen menossa katselemaan sambakulkuetta tyttäreni kanssa. Kysyn myös poikaa mukaan. Kulkueen jälkeen menemme siskoni luokse kylään. Haemme kuntopyörän lainaksi tyttären poikakaverille. Hän voi lämmitellä sillä pakettiautossaan ennen crossikisoja.