Olin uuden asiakkaan luona klo 11 kuten olimme sopineet. Imuroin, moppasin ja pyyhin pölyt. Tietysti joimme kahvit yhdessä. 80-vuotias pariskunta on aivan ihana ja meillä synkkasi tosi hyvin. Sain lahjaksi kaksi Marimekon pyyhettä. Eivät kuulemma tarvinneet niitä. Paketissa olevat pyyhkeet kelpasivat illalla tyttärelleni.


Päivän ensimmäisen työkohteen jälkeen kiirehdin seuraavaan, eli Hämeenpuiston lähelle. Sain autoni parkkiin Klingendahlin lähelle ja kävin hakemassa pitsan palan intialaisesta ravintolasta. Pihalla tapasin entisiä työkavereitani. Toivottelin terveisiä entiselle pomolleni.


Vakipaikassani oli vastassa perheen isä ja koira. Myöhemmin perheen poika tuli myös paikalle. Poika esitteli minulle uuden lemmikkinsä, hamsterin. Ihastelin sitä ja me juttelimme mukavista asioista. Hyvin mukava asiakasperhe tämä.


Matkasin kohti kotia ja soitin matkalla pojalle. Kysyin että kelpaisiko pitsa? Hyvin kelpasi ja hain sitten itselleni ja pojalle pitsat lähipitseriasta. Katselin Sydämen asialla sarjaa ja soitin tyttärelle.


Kysyin häntä ilta-ajelulle. Lähdin sitten lasteni kanssa vierailemaan siskoni luona Kyrönlahdessa. Poika sai ajaa tietysti koko matkan, jotta sai ajokokemusta. Joimme kahvit perillä. Matka sujui hyvin. Paluumatkalla huusin yhden kerran KÄÄNNÄ. Ja äänikin oli aika kimakka. Ajoimme kehätietä Pirkkalan ja Sarankulman kautta. Siellä oli melko paljon tietöitä ja erikoisia reittejä.


Poika on menossa huomenna Jämsänkoskelle luokkansa kanssa. He tutustuvat raskaskonealan ammatti- ja myyntinäyttelyyn. Muut luokkakaverit matkaavat bussilla, mutta poika saa ajaa sinne kuorma-autolla. Taas tulee lisää ajokokemusta ja hyvä niin.