Aamupäivällä menin autoni kanssa autosähkökorjaamoon. Korjaaja kytki piuhat autooni ja haki vikaa. Tuloksena oli joku ilmanottoon liittyvä vika. Korjaaja sanoi ettei se vika aiheuta käynnistysongelmia. Analyysi maksoi 20 euroa ja kuitista ei ollut puhettakaan. Sovimme että saan hinauttaa autoni tälle korjaamolle, mikäli se jää tien päälle.

Kiirehdin painoon pesemään ikkunoita. Kävin syömässä läheisessä Juvenes ravintolassa, eikä tarvitse enää mennäkään. Pieni pitsanpala salaatin kera maksoi 8,50 euroa. Minun lisäkseni asiakkaita oli paikalla kolme kappaletta.

Ikkunoiden pesussa kului neljä tuntia. Pesin lisäksi väliseininä olevia pikkuruutuisia ikkunaseiniä. Asiakas totesi ettei minun kait kannata tulla enää huomenna mitään pesemään. He voisivat itse pestä loput. Totesin että tulisin mielelläni, hamuan lisää työtunteja. Sovittiin että menen sinne huomennakin. Tunteja tulee 1-2.

Illalla olin omakotiyhdistyksemme kokouksessa. Kokous oli mukava. Sovimme että menemme yhdessä Plevnaan ruokailemaan. Pihakirppistapahtuma on seuraava projektimme.

Tytär kävi illalla. Hän käytti koiraamme ulkona ja minä vien sen vielä yölenkille.

Poika menee huomenna kouluun kahdeksaan. Niin meni tänäänkin. Koulu tosin alkoi vasta kymmeneltä. Olipa hyvä ettei ollut myöhässä.